17 / 06 / 2024

istanbulda boş binada çıkan yangın söndürüldümü

istanbulda boş binada çıkan yangın söndürüldümü

Sütlüce Sandalcı Kerim Sokak'ta saat 21.00'da iki katlı boş bir binada sebebi henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Vatandaşların olayı fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi...

Tebernüş Kireçci sordu: Aynı site ya da binada kiracılı ev ile kiracısız, boş ev arasındaki makas yüzde kaç?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Aynı site ya da binada kiracılı ev ile kiracısız, boş ev arasındaki makas yüzde kaç?" diye sordu. Bakın söz konusu paylaşıma hangi yanıtlar geldi? 

Beyoğlu'nda 2 katlı metruk binada çökme!

İstanbul Beyoğlu'nda, boş olduğu öğrenilen 2 katlı binada çökme yaşandı.

Ankara'da 18 katlı bina boşaltıldı!

Ankara Yenimahalle'de duvarlarında çatlaklar oluşan 18 katlı binada oturanlar, boşaltıldı. Apartman sakinleri, "Evlerimizin değeri düşecek" diyerek, binayı görüntüleyen gazetecileri engellemeye çalıştı.

Samsun'da inşaatın asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti!

Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan 11 katlı inşaat halindeki bir binada asansör montajı yaparken asansör boşluğuna düşen Orhan Işık (42) hayatını kaybetti...

Diyarbakır'da 30 binada hasar tespit edildi, 2 katlı bina boşaltıldı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde belediye ekiplerince yapılan incelemede 30 binada hasar tespit edildi. Yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı bir bina tahliye edildi.

Gaziosmanpaşa'daki riskli binada tahliye gerginliği!

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde toplam 20 daire ve 2 dükkanın olduğu binada 15 aile evlerini AFAD ve belediye ekiplerinin incelemeler sonrasında tahliye edildi. 5 aile ise sürenin bitmesine rağmen evlerini henüz boşaltmadı.

Diyarbakır'da yıkım kararı verilen bina boşaltıldı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde duvarlarında hasar meydana gelen 6 katlı binanın yıkılmasına karar verildi. Karar sonrası boşaltılan binada oturanlar otele yerleştirildi.

Gaziosmanpaşa'da boşaltılan binada inceleme!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Gaziosmanpaşa'da boşaltılan 4 katlı bir bina, belediye ekipleri tarafından incelendi.

Zonguldak'taki 2 riskli bina boşaltıldı!

Zonguldak'ta, duvarlarında çatlaklar oluşan 2 bina boşaltıldı. 2 binada oturan 25 kişinin tahliye edildi.

Sütlüce'de boşaltılan bina çöktü!

Sütlüce'de bulunan 4 katlı binada temel açma çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Olay sonrası boşaltılan bina çok geçmeden çöktü.

Bolu'da riskli 2 işyeri boşaltıldı!

Bolu'da dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı çıkan binada bulunan iki esnaf, kendilerine verilen sürenin sona ermesiyle birlikte iş yerlerini boşalttılar. Geriye kalan 3 esnafın ise iş yerlerini 24 Mart tarihine kadar boşaltmaları gerekiyor.

Bağcılar'da boş bir binada yangın çıktı!

Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tekirdağ'da asansör boşluğuna düşen kişi öldü!

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Gökçek, (55) Orta Cami Mahallesi Pala Sokak'ta kendisine ait inşaat halindeki binada inceleme yaptığı sırada, binanın 4. katından asansör boşluğuna düştü.

istanbulda boş binada çıkan yangın söndürüldümü Haberi

istanbulda boş binada çıkan yangın söndürüldümü


İstanbul'da akşam saatlerinde çıkan yangın korkulu anlar yaşattı. Boş bir binada çıkan yangın, bitişiğinde bulunan apartmanlara sıçramadan söndürüldü.


Sütlüce Sandalcı Kerim Sokak'ta saat 21.00'da iki katlı boş bir binada sebebi henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Vatandaşların olayı fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Sokakta bitişik binalardan dolayı yangının yan binalara sıçraması itfaiye ekipleri tarafından önlendi. 


Olay yerine gelen polis ekipleri yangının bulunduğu sokakta emniyet şeridi çekerek, itfaiye ekiplerinin rahat çalışmasını sağladı. Dar sokak nedeniyle itfaiye ekiplerinin çalışmasında zor anlar yaşadığı gözlendi. Mahalle sakinleri ise yangını meraklı bir şekilde izledi.


Polisin yangınla ilgili soruşturması devam ediyor.


Zaman...