06 / 05 / 2024

Gaziosmanpaşa'da boşaltılan binada inceleme!

Gaziosmanpaşa'da boşaltılan binada inceleme!

Merkez üssü Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem İstanbul'da da hissedildi. Depremin ardından Gaziosmanpaşa'da boşaltılan 4 katlı bir bina, belediye ekipleri tarafından incelendi.



Merkez üssü Çanakkale Ayvacık olan ve İstanbul'da hissedildi. Gaziosmanpaşa Karadeniz Mahallesi, 1175 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir bina depremin ardından tahliye edildi. 

''Mühürlendi''

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, meydana gelen depremin ardından bina sakinlerinin çatlaklar oluştuğunu bildirmesi üzerine boşaltılmıştı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri ise sabah saatlerinde binaya gelip incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ekipler, kapıya mühür vurdu. Rapor hazırlayacaklarını belirten ekipler olay yerinden ayrıldı.

 Gaziosmanpaşa da boşaltılan binada inceleme! 

''Beşik gibi sallandık''

Binanın 4. katında oturan Sabiha Ertekin, "Çocuklarla yemek yiyorduk. Sallanmaya başladık, çocuklarımı aldım aşağıya indik. Sonra elbiselerimizi almak istedik ama izin vermediler. 13 çocuğum, gelinim ve torunumla komşularda kaldık. Ses geliyordu kaçtık. Aşağıya indik sonra çıkmadık. Ne olup bittiğini bilmiyoruz. Sanki beşik gibi sallandık. Çocuklar okula gitmedi, çantaları eşyaları yukarıda kaldı" diye konuştu.

 Gaziosmanpaşa da boşaltılan binada inceleme! 

Gaziosmanpaşa’da 3 katlı bina tahliye edildi!


Geri Dön