14 / 05 / 2024

istanbulda bugün kapatılacak yollar

istanbulda bugün kapatılacak yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da bugün ve yarın bazı yollar, miting ve nevruz kutlamaları nedeniyle trafiğe kapatılacak. Yaklaşık 20 bin polis görev yapacak.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

TOKİ'nin 50 bin sosyal konutluk projesi bugün tanıtılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son dönemlerde sık sık gündeme getirdiği yatay mimari konusunda yeni bir adım bugün atılacak. TOKİ yatay mimari konseptiyle 50 bin sosyal konut hayata geçirecek. 

Yeni AKM'nin temeli bugün atılacak!

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) 'nin yerine yapılacak olan yeni opera binasının temel atma töreni öncesi son hazırlıklar tamamlandı. Yeni AKM'nin temeli bugün atılacak...

AKM'nin yerine yapılacak opera binası projesi bugün açıklanacak!

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine opera binası yapılacağı basına açıklanmıştı. AKM'nin yerine yapılacak olan opera binasının lansmanı bugün yapılacak. 

TOKİ Sincan Saraycık inşaat ihalesi bugün yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında inşaat ihalesi bugün yapılacak.

Gölcük Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün atılacak!

Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki Yeni Gölcük Sanayi Sitesi'nin temeli bugün saat 15:00'da atılacak. Törene tüm vatandaşlar davet edildi.

GOP Plevne İstanbul'un temeli bugün atılacak!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap'ın temeli bugün atılacak. Proje 617 milyon TL'ye inşa edilecek.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesisi bugün tanıtılacak!

Haftalardır konuşulan Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin mali ve idari ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son yaşana istifaların ardından muhalefet Özbek'e iyice yüklenirken, kongrenin gergin geçmesi bekleniyor.

TOKİ Malatya Pütürge 264 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Malatya İli Pütürge İlçesi Ağalar Mahallesi 264 konut, 1 adet cami, 1 adet ticaret merkezi ve Pazarcık Mahallesi 41 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Adana Ceyhan 499 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Adana İli Ceyhan İlçesi 499 adet konut ve 1 adet ticaret bina inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 15:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Araklı 216 işyeri ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Trabzon İli, Araklı İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 216 adet işyeri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 100 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ, Çorum İli Uğurludağ İlçesi Yeşildağ Mahallesi 100 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

istanbulda bugün kapatılacak yollar Haberi

istanbulda bugün kapatılacak yollar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün 15.00-19.30 saatleri arasında Kadıköy İskele Meydanı'nda yapılacak İşçi Partisi mitingi dolayısıyla Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı'ndan Rıhtım Caddesi'ne kadar olan yollar ve Söğütlüçeşme Caddesi'nden Rıhtım'a inen ara sokaklar trafiğe kapalı olacak.


Kadıköy Belediyesi önünden Söğütlüçeşme Caddesi istikameti ve Rıhtım Caddesi'ne inen bütün ara sokaklara da trafik akımı verilmeyecek.  


İhtiyaç duyulması halinde Taşköprü, Kışla, Orgeneral Şahap Gürler ve Albay F. Sözdener caddeleri de trafiğe kapatılacak.


Trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücüler için alternatif güzergahlar belirlendi. Buna göre, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 ile Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine yönlendirilecek. Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı da Altıyol Boğa Meydanı'ndan Rıhtım'a iniş engellenerek, Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine aktarılacak. 


Moda'dan gelen trafik akımı, Mühürdar Kavşak'tan geri çevrilirken,...