02 / 07 / 2024

İstanbulda çocuklara ücretsiz muayene

İstanbulda çocuklara ücretsiz muayene

İki kez Nobel’e aday gösterilen, 16 binden fazla kalp hastası çocuğu ücretsiz ameliyat eden Ordinaryüs Prof. Afksendiyos Kalangos, doğduğu topraklara dönüyor.

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.

Gaziantep'te Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği hizmete açıldı!

Kıtalararası Doktorlar Derneği ve Sınır Tanımayan Doktorlar, Gaziantep’teki Suriyeli kadın ve çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vermek amacıyla Suriyeli Kadın ve Çocuk Bakım Kliniği açtı.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

Academic Life projesinden daire alanların eşyaları ücretsiz döşeniyor!

Seydanlar İnşaat, Umuttepe'de yaptığı prestij projesi Academic Life'den daire alan müfterilerinin evini ücretsiz döşüyor. Firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor.

Academic Life'tan ev alınların dairesi ücretsiz döşeniyor!

Seydanlar İnşaat, Umuttepe'de yaptığı prestij projesi Academic Life'den daire alan müfterilerinin evini ücretsiz döşüyor. Firma, müşterilerine 10 bin ile 20 bin lira arasında hediye çeki veriyor.

Emlak İstasyonu emlak mezunlarına ücretsiz franchise veriyor!

Emlak İstasyonu, 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme kararı aldı. Ceo'su Birol Polat 10 emlak mezunu kişiye ücretsiz franchise verme ve destekleme kararı aldıklarının altını çizdi.s

Kurban Bayramı nedeniyle yollarda ücretsiz uygulama başladı!

Kurban Bayramı nedeniyle otoyol ve Boğaziçi ile FSM köprülerinden ücretsiz geçişler gece yarısından itibaren başladı. Uygulamanın 28 Eylül Pazartesi saat 07.00'ye kadar devam edecek.

Resim İstanbul Orman’da çocuklara asansör eğitimi verilecek!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da 23 Ağustos Pazar günü önemli bir etkinlik düzenliyor. Resim İstanbul Orman’ın Satış Ofisi’nde çocuklara asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol kullanımı öğretilecek.

Manisa Alaşehir'de ev yaptırmak isteyenlere ücretsiz mimari destek!

Manisa Alaşehir Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında mahalleye dönüştürülen köylerde yaşamını sürdüren vatandaşlara yeni ev yapmaları halinde, ücretsiz mimari proje desteğinde bulunacak ve bunun içinde üç farklı tipte proje hazırlandı .

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Çumra Belediyesi’nden Ücretsiz Proje Desteği!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Konya Çumra'da 30 mahallede ücretsiz tip projesi verilecek!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi 2014 Mahalli idareler seçimiyle beraber devreye giren 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte köyden dönüşen mahallere tip projeleri ücretsiz vereceği vaadini yerine getiriyor.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

İstanbulda çocuklara ücretsiz muayene Haberi

İstanbulda çocuklara ücretsiz muayene

Afksendiyos Kalangos, kalp hastası çocukları ücretsiz ameliyat etmek için İstanbul’da üniversite ve hastane kurmak için kolları sıvadı. Cenevre Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi’nin Türk Kürsü Başkanı Ordinaryüs Prof. Afksendiyos Kalangos, İstanbul’da üniversite ve hastane kurmak için kolları sıvadı.



Dünyada 9-10 milyon kalp hastası çocuğun ameliyat olmayı beklediğini belirten Kalangos, “Sadece Türkiye’deki değil, gelişmekte olan ülkelerdeki yoksul çocukları ücretsiz ameliyat etmeyi planlıyorum” dedi. Kalangos, bu projenin kaynağının ise ilk etapta yurt dışındaki ‘Kalangos Vakfı’ndan sağlanacağını belirtti.


Tamamen yardımseverlerin desteğiyle ücretsiz hizmet verecek bir üniversite ve hastanenin tüm dünyada bir benzerinin daha olmadığını söyleyen Kalangos, “Türkiye’de de yardım etmek isteyen insanlar var. Hastane ve üniversite yardımseverlerin desteğiyle ayakta kalacak.


DÜNYADA İLK OLACAK


Vakfımıza başvuran fakir ailelerin çocukları İstanbul’da kurulacak hastaneye yönlendirilecek. İstanbul 3 kıtanın...