28 / 04 / 2024

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.



BluTV’nin yepyeni ve eğlenceli animasyon dizisi ‘Şeker Fareler’ 23 Nisan’da yayına girerken aynı gün BluTV Kids’in tüm özel yapımları çocuklara özel olarak olarak ücretsiz olarak yayınlanacak.

Şeker Fareler ile Zamanda Yolculuk!

Proje tasarımı VFX İstanbul’a ait olan Şeker Fareler'in yapımcılığını Metin Anter ve Serkan Semiz üstlendi. Projenin yönetmen koltuğunda ise Özlem Belül Semiz yer alırken senaryosunu Özgür Bakar ve Eyüp Altınışık birlikte yazdı. ‘Şeker Fareler’de Fiko, Peri, Neco ve Mika isimli karakterlerin icat ettikleri zaman makinesinin Tonti tarafından kaçırıldıktan sonra başlarına gelen maceralar anlatılıyor.

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan da ücretsiz olacak!

Tarihteki önemli olayların gerçekleştiği anlara şahitlik eden Şeker Fareler, zaman akışını değiştirmemek için bir serüvene atılıyor. Mona Lisa tablosunun resmedilmesinden tekerleğin, matbaanın, telefonun icat edilmesine, ilk fotoğraf makinesinden Hezarfen’in ilk uçuşuna kadar çocuklara tarihi eğlenceli bir şekilde anlatacak olan Şeker Fareler’de eğlence hiç bitmezken heyecan bir an olsun düşmeyecek. 

 

 


Geri Dön