13 / 05 / 2024

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara çifte bayram sürprizi! 23 Nisan'da ücretsiz olacak!

BluTV’den çocuklara iki farklı bayram sürprizi birden geldi. BluTV Kids, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları unutmadı ve onları mutlu edecek bir sürprize imza attı.



Demet Akbağ’dan Çocuklara Sürpriz!


‘Şeker Fareler’'de Türk sinema, televizyon ve tiyatrosunun efsane oyuncusu Demet Akbağ'ın da çocuklara bir sürprizi olacak. Kariyer hayatı boyunca unutulmaz karakterleri canlandıran usta oyuncu, bu kez çocuklar için bir karaktere sesiyle hayat verecek. Şeker Fareler’de konuk olarak yer alan Demet Akbağ, ‘Demetia’ karakterini seslendirerek çocuklara bir sürpriz yaptı.


Gelecekten gelen bir karakter olarak karşımıza çıkacak olan ‘Demetia’ için Şeker Fareler'de Demet Akbağ’ın bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden ilham alındı. Beyaz saçları ‘Neredesin Firuze’den, gözündeki aksesuvar ‘Bir Demet Tiyatro ve Feriştah’tan, dişleri ise ‘Eyyvah Eyvah Firuzan’dan esinlenildi ve ortaya çocukların çok seveceği bir karakter çıktı. Seslendirme stüdyosunda eğlenceli dakikalara imza atan Akbağ, Şeker Fareler ile çocuklara 23 Nisan hediyesi vermiş oldu.


‘Şeker Fareler’ 23 Nisan itibariyle BluTV Kids’te izlenebilecek ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak ücretsiz olarak sunulacak.

Son dönemde eleştirilen TikTok'a 305 milyon TL'lik dev ceza! Yoksa TikTok kapatılıyor mu?

Vivo Y11 satışa çıktı! Peki Vivo Y11 kaç TL? İşte güncel fiyatı ve özellikleri...

Şeyma Subaşı 'özel' kanalına zam yaptı! 66.99 lira olan ücret bakın kaç TL oldu?

 


Geri Dön