15 / 05 / 2024

istanbulda değerlenen yerler

istanbulda değerlenen yerler

İstanbul'da yıllardır yatırım için önerilen klişeleşmiş bölgelerde yatırım yapmak artık eskisi gibi çok cazip değil. Çünkü yeni projeler İstanbul'un merkezinde yer alan ilçelerin aksine şehrin dışına doğru olan bölgelerde yükselmeye başlıyor.

Konut yatırımcıları dikkat: Bu ilden ev alırsanız, kazanırsınız! 

Merkez Bankası'nın konut fiyat endeksi, Türkiye'nin konut fiyatlarında yıllık bazda yüzde 89.2 gibi rekor bir yükseliş olduğunu ortaya çıkardı. Peki en çok değerlenen yerler nereler oldu? İşte ayrıntılar...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 Milyon 994 bin TL oldu! En çok değerlenen iller tek tek açıklandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Eylül itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 109 olurken, ortalama konut metrekare satış fiyatı 23 bin 31 TL, ortalama konut fiyatı ise 2 milyon 994 bin 30 TL oldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı: 4 ildeki bazı yerler sanayi alanı ilan edildi!

Son dakika haberine göre, Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Şanlıurfa'daki bazı yerler, sanayi alanı olarak belirlendi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

MSY Nefes'te 3+1 dairelerde indirim fırsatı başladı!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesinde 3+1'lerde indirim fırsatı başladı. 

İstanbul depreminde 207 bin bina riskte! Olası İstanbul depreminde en riskli yerler açıklandı! 

Deprem uzmanları, beklenen büyük depremle ilgili sık sık açıklamalar yapıyor ve uyarılarda bulunuyor. Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki olası İstanbul depreminde en riskli yerler nereler?

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Endeksa, Samsun'un en çok değerlenen ilçelerini açıkladı!

"Kent Kıymet Raporu" serisiyle şehirleri mercek altına almayı sürdüren Endeksa, son olarak Samsun'un en değerlenen ilçelerini de peş peşe açıkladı.

İzmir'de 7.2 büyüklüğünde deprem olur mu? Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Riskli yerler...

İzmir'de yaşanan 4.1 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimler peş peşe açıklamalarda bulunuyor. İzmir'de 7.2 büyüklüğünde deprem olur mu? Deprem uzmanı tek tek açıkladı! Riskli yerler...

MSY Nefes'te yüzde 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla! Bu haftaya özel fırsatı kaçırmayın!

MSY Yapı imzasıyla İstanbul'un değerlenen bölgelerinden Pendik'te inşa edilen MSY Nefes projesindeki konutlar içerisinde bahçe kullanım katlarda bu haftaya özel 50 peşin kalanı kredi fırsatıyla satışa sunuluyor. MSY Nefes projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

istanbulda değerlenen yerler Haberi

istanbulda değerlenen yerler


Haber7.com'un haberine göre, son açıklanan Çılgın Proje; Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve iki yeni şehir projesi de İstanbul'un merkezi bölgelerine uzak noktalara konumlandırılmalarından ötürü yatırımcıyı kendisine doğru çekiyor. Zaten bu dev projelerin uygulanacağı alanlara yüzeysel olarak bakıldığında da birbirinden uzak olmayan ve birbirini tamamlayan projeler olduğu ortaya çıkıyor. Bu da akıllara havalimanı, köprüsü, denizi ve yerleşim alanları ile şehrin kuzeyinde ''Geleceğin İstanbul'u mu şekilleniyor?'' sorusunu getiriyor.


Yatırım noktasında ulaşım faktörünü ön planda tutanlarında içi rahat olsun. Çünkü ileriye dönük ulaşım projelerine ve yatırımlara bakıldığında çok kısa zaman içinde İstanbul'un her tarafına çok rahat bir şekilde ulaşımın sağlanacağı da net bir şekilde görünüyor. Sadece raylı sistemler noktasında İBB raylı sistemler müdürlüğünün hali hazırda devam eden metro...