04 / 05 / 2024

istanbulda gayrimenkulde prim yapma potansiyeli en yüksek bölgeler

istanbulda gayrimenkulde prim yapma potansiyeli en yüksek bölgeler

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul ve Anadolu’da gayrimenkul yatırımında öne çıkacak noktaları değerlendirdi. Tanes, İstanbul’da prim yapma potansiyeli en yüksek bölgenin Tuzla, Kartal ve Maltepe olduğunu belirtti.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu kuruldu!

Gayrimenkul sektöründe azımsanmayacak sayıda kadın çalışan ve yönetici bulunmasına karşın, kadın temsilinin yeterli olmadığı düşünülerek, ilki 02 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen panelle ivme kazanan “Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu” kuruldu.

ULI Türkiye Gayrimenkulde Kadın Liderler araştırması başlıyor!

ULI Gayrimenkulde Kadın Liderler 8 Mart’ta Gayrimenkulde Kadın Liderler araştırmasını başlatıyor. ULI, ABD’de ULI Kadın Liderler Girişimi‘nin, 8000 kadın üyesiyle yaptığı anket çalışmasını karşılaştırmalı olarak Türkiye’de de hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Samim Hatipoğlu: Gayrimenkulde ortaklık düşünüyoruz!

Ortadoğu ve Körfez’de uzun soluklu ortaklıkları olduğunu ve bölgenin önemli aileleriyle işbirliği yaptıklarını hatırlatan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, "Gayrimenkulde de böyle ortaklıklar düşünüyoruz." dedi.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama semineri 2 Şubat'ta!

GYODER Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitim semineri 2 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde 300 milyon dolarlık tanıtım 15 milyar dolar getirir!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkulde azalan yabancı talebinin tanıtımla aşılabileceğini söyledi. Yılmaz, Emlak Konut ve inşaat firmalarının oluşturacağı 300 milyon dolarlık tanıtım fonunun yılda 15 milyar dolar gelir getirebileceğini belirtti.

Gayrimenkulde Dijital Pazarlama eğitimi 26 Ocak'ta!

GYODER Akademi'nin Gayrimenkulde Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi eğitimi 26 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu açıklandı!

URBAN Land Institute (ULI) ve PwC’nin uluslararası yatırımcıların Avrupa gayrimenkul sektörü yatırım kararlarına ışık tutan araştırması ‘Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu’nu’ sonuçları açıklandı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu açıklanıyor!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2017 Avrupa Raporu ile gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler belirlendi. Uluslararası yatırımcıların dünya genelinde ilgi gösterdiği şehirleri ve İstanbul'un bu şehirler arasındaki yerini belirleyen rapor, 30 Kasım'da basın toplantısı ile açıklanıyor.

Elite Concept yüzde 40 prim vaadediyor!

Kentsel dönüşümün merkezi Fikirtepe'de çalışmalar hızlandı. Bölgede Elite Concept projesini hayata geçiren Şua İnşaat Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, "Projemiz bittiğinde yatırımcılarına yüzde 40'ın üzerinde prim sağlayacak" dedi.

İzmir'in gayrimenkulde değerlenen 3 bölgesi!

Son 3 yılda ortalama konut fiyatlarının yüzde 40 değer kazandığı ve ardı ardına yeni projelerin yükseldiği İzmir’de gelecekte en çok prim yapması beklenen 3 bölge dikkat çekiyor.

Yakuplu Deniz İstanbul'da yüzde 57 prim fırsatı!

Keleşoğlu Holding tarafından hayata geçirilen Denizİstanbul sahil kasabası, lansmandan teslim tarihine kadar yüzde 57 prim elde edecek bir fırsat sunuyor..

Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi 17 Kasım'da!

GYODER Gayrimenkulde Google Kampanya Yönetimi Eğitimi Semineri 17 Kasım Perşembe günü yapılacak.

Kapıcının prim borçları için bireysel başvuru yapılabilecek!

Son dönemde gündemde olan borç yapılandırmasında pek çok detay bulunuyor. Apartman sakinlerini ilgilendiren düzenlemelerden biri ise birikmiş kapıcı borçlarına ilişkin. Kat malikleri, kapıcı prim borçları için bireysel başvuru yapabilecek, adi ortaklıklarda borcun tamamı yapılandırılacak.

istanbulda gayrimenkulde prim yapma potansiyeli en yüksek bölgeler Haberi

istanbulda gayrimenkulde prim yapma potansiyeli en yüksek bölgeler

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İstanbul ve Anadolu’da gayrimenkul yatırımında öne çıkacak noktaları değerlendirdi. Tanes, İstanbul’da prim yapma potansiyeli en yüksek bölgenin Tuzla, Kartal olacağını belirtip gerekçelerini sıraladı. Tanes’in Anadolu’daki favorisi ise İzmir.

“Herkes İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’ne, Bodrum’a, Çeşme’ye daha kısa sürede ulaşmayı mümkün kılacak proje olarak bakıyor ancak asıl etkileri görülemiyor” diyerek söze girdi İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes. Tanes’e göre İstanbul’da en hızlı ve hatrı sayılır oranda prim yapma ihtimali en yüksek bölge Tuzla’dan başlıyor, Kartal ve Maltepe’yi de içine alıyor. Zira o bölgede fiyatlar hala ulaşılabilir seviyede ve doymamış halde. Şu an ortalamada 2 bin 500- 3 bin TL olan metrekare fiyatlarının çok hızlı bir şekilde yukarı gitme ihtimali var. Kuşkusuz bunu tetikleyecek en...