14 / 05 / 2024

istanbulda great festivali

istanbulda great festivali

İstanbul, 20-22 Mayıs’ta düzenlenecek GREAT Festivali’ne ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Teknoloji ve inovasyon, moda, tekstil, tasarım, mimarlık, lüks, yiyecek-içecek, eğitim ve sağlık sektörlerinde benzersiz bir iş buluşması olacak.

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

İstanbulda barınabilmek artık hayal değil kabus! Konutta metrekare fiyatı 27 bin TL’ye fırladı!

Yüksek enflasyonun en çok hissedildiği illerin başında gelen kentte karın doyurmak zorlaşırken, 1 yılda 3-4 kat artan kiralardan kurtulmak isteyen İstanbullu artık ev almayı hayal bile edemiyor.  Metropol kentte konutta metrekare başına fiyat 27 bin TL’ye çıktı. İstanbul’un hemen ardından konutta za

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Great Innovations Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Saad Albasha, Abdullatıf Al Basha, Mahmoud Albasha ve Mohamad Kheır Basha ortaklığında kuruldu. 

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Great Harbour Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kwong Sang Chan tarafından kuruldu. 

Muhteşem Gatsby'nin evi 17 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan toplumunun kaymak tabakasının 1929 ekonomik bunalımının arifesinde yaşadığı şatafatlı yaşamı Muhteşem Gatsby (The Great Gatsby) romanında anlatan yazar F. Scott Fitzgerald’ın bu eserinde yansıttığı malikane 16.88 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer 1 Aralık 2015 su kesintisi!

İstanbul Beşiktaş' ta 1 Aralık su kesintisi, Sarıyer' de 1 Aralık su kesintisi. İSKİ de yapılan açıklmaya göre istanbulda Beşiktaş ve Sarıyerin büyük bir kısmında su kesilecek

Emlak İstasyonu İzmit ve İstanbulda franchise ofis açıyor!

Bünyesinde 15 franchise ofis bulunduran Emlak İstasyonu, ofisleşme hızını kesmiyor. Emlak İstasyonu Franchise Direktörü Dilara Kılınç, "Biz bu ay 1'i İzmit / Gölcük, diğeri İstanbul’a açarak franchise ofis sayımızı 17'ye çıkıyoruz'' dedi.

Hilti Türkiye, Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015'te 3. oldu!

Great Place to Work Enstitüsü tarafından Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2015 listesinde 50-500 arasında çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 3. olan Hilti Türkiye, geçtiğimiz yıla göre altı basamak birden sıçrama kaydetti.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

istanbulda great festivali Haberi

istanbulda great festivali

İstanbul, 20-22 Mayıs’ta düzenlenecek GREAT Festivali’ne (GREAT Festival of Creativity) ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Teknoloji ve inovasyon, moda, tekstil, tasarım, mimarlık, lüks, yiyecek-içecek, eğitim ve sağlık sektörlerinde benzersiz bir iş buluşması olacak etkinlikte katılımcılar, yaratıcılığın iş dünyasına sunduğu katma değeri ünlü konuklardan dinleyecek ve yeni iş fırsatları için fikir alışverişinde bulunabilecek.


Birleşik Krallık hükümeti tarafından bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük tanıtım hamlesi niteliğindeki GREAT kampanyası çerçevesinde tasarlanan ‘GREAT Yaratıcılık Festivali’ dünyada ilk kez 20-22 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da düzenleniyor. Festival, yaratıcılığın ön planda olduğu moda, tekstil, tasarım, mimarlık, lüks, teknoloji ve inovasyon, yiyecek ve içecek, eğitim ve sağlık gibi sektörlerde Birleşik Krallık’ın en girişimci, en ilham verici ve en etkileyici projelerini ve alanlarında dünyaca ünlü isimlerini İstanbul The Seed’de bir araya...