05 / 05 / 2024

istanbulda kaç millet bahçesi var 

istanbulda kaç millet bahçesi var 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sadece İstanbul'da yapılan millet bahçeleriyle kişi başı yeşil alan miktarını yüzde 10 artırıyoruz. İstanbul'da 5 millet bahçemizi hafta sonu Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açacağız." dedi...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

3600 ek göstergeyle maaşlar kaç liraya yükselecek? Ek göstergeden kimler faydalanacak? İşte kalem kalem yeni maaşlar...

3600 ek göstergenin maaşlar üzerindeki etkisi milyonlarca vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi onayına sunulan ve kabul edilen 3600 ek gösterge maaş tablosu kesinleşti. Peki 3600 ek gösterge ile maaşlar kaç liraya yükselecek?

Diyarbakır Sur'da kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sur ilçesinde yer alan millet bahçesi üzerindeki kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Kaş Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

Kaş Millet Bahçesi 11 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Antalya Millet Bahçesi ihalesi 11 Aralık'ta!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kaş'a millet bahçesi müjdesi! 

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada ilçeye millet bahçesi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Diyarbakır Sur'daki kaçak yapılar kaldırıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Sur İlçesindeki Millet Bahçesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan kaçak yapıları kaldırdı.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin 81 şehrinde "Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda millet bahçeleri, hizmete alınıyor. Peki millet bahçeleri projelerinde son durum ne? Kaç tane millet bahçesi yapılacak. İşte Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Bursa'da Kaşmer İnşaat'ın yeni projesi Millet Mahallesi'nde!

Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Naime Kaşmer ev sahipliğinde, Kaşmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Kaşmer'in yeni projesinin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi..

Millet bahçesi nasıl olmalı?

Atatürk Havalimanı'nın yerine ne yapılacağı merak konusuyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı'nı için ""Millet bahçesi yapılacak" açıklamasıyla konu başka bir evreye geçti...

istanbulda kaç millet bahçesi var  Haberi

istanbulda kaç millet bahçesi var 

Gündeme ilişkin açıklamalarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hedefimiz 81 ilde en az bir millet bahçesi yapmak" dedi.

Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olan Bakan Kurum, "Sadece İstanbul'da yapılan millet bahçeleriyle kişi başı yeşil alan miktarını yüzde 10 artırıyoruz. İstanbul'da 5 millet bahçemizi hafta sonu Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açacağız." dedi. Kurum, İstanbul'a 1,5 milyon metrekare yeşil alan kazandıracaklarını açıkladı.

"Atatürk Havalimanı'na millet bahçesi yapacağız"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Atatürk Havalimanı 14 milyon metrekare, buraya millet bahçesi yapacağız. Büyük pistin bir kısmı kullanılacak, diğer kısmına yapacağız. Hiçbir şekilde yeni bina yapmadan, mevcut binaları kullanacak şekilde içinde düzenleme yapacağız." diye konuştu.

"Ankara'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artıracağız" 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Ankara'da yapılan millet bahçeleriyle kişi başına düşen yeşil alan miktarının yüzde 7-8...