05 / 05 / 2024

istanbulda kiralamalar pahalı mı

istanbulda kiralamalar pahalı mı

Cushman & Wakefield, İstanbul’un alışveriş caddelerini perakende stoku, ulusal/uluslararası markalar ve lüks markalarla, kategorilerin dağılımını ve gerçekleşen kiralamaları ayrı ayrı analiz etti. İstanbul'un alışveriş caddeleri Oxford Street ile yarışıyo

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

İşte dünyanın en pahalı binaları!

Haberturk.com olarak dünyanın en maliyetli ve pahalı binalarını derledi. İşte o binalar...

Dünyanın en pahalı tren garı New York'ta açılıyor!

Dünyanın en pahalı tren garı New York Manhattan’da hizmete açılıyor Oculus (göz) adı verilen istasyon ikiz kulelerin yıkıldığı yere inşa edildi.

Şimdiye kadar yapılmış en pahalı 10 köprü!

Özellikle nehirlerin veya barajların üzerinde bulunan devasa köprülerin maliyetleri çok fazla. İşte şimdiye kadar inşa edilen en pahalı 10 asma köprü.

Günlük konut kiralamalarında banka zorunluluğu başladı!

Geçtiğimiz Haziran ayında Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile günlük konut kiralamalarına gelen banka zorunluluğu bugün başladı..

Günlük konut kiralamalarında banka dönemi yarın başlıyor!

9 Haziran'da Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ ile günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu gelmişti. Söz konusu uygulama yarın itibariyle yürürlüğe giriyor..

Günlük ev kiralamalarında vergi cezası riski artıyor!

1 Temmuz ile yürürlüğe girecek günlük ev kiralamalarında kira bedelinin banka veya PTT aracılığı ile tahsil edilmesi zorunluluğu vergi cezası riskini de artıyor..

Günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan tebliğ ile günlük konut kiralamalarına banka zorunluluğu geldi. Uygulama 1 Temmuz'da yürürlüğe girecek..

Dünyanın en pahalı evleri nerede?

Dünyanın öncü gayrimenkul şirketi Savills, en pahalı evlerin bulunduğu yerleri açıkladı. 335 milyon dolar değerindeki dünyanın en pahalı evi Monaco'da yer alıyor.

Ankara Galleria AVM’de kiralamalar başladı!

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Ankara Galleria AVM’de kiralamalar başladı. AVM'nin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Amerika tarihinin en pahalı evi 250 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın son derece lüks ve en pahalı evi 250 milyon dolar karşılığında satılıyor. Kaliforniya'daki Bel Air aslında 38.000 metrekarelik süper bir konak.

İşte ABD'nin en pahalı malikanesi!

Çok paranız olduğunda nasıl bir evde yaşamayı hayal edersiniz... İsterseniz hayallerinizi kısa bir süreliğine bir kenara koyun ve ve yeni sahibini bekleyen ABD'nin en pahalı malikanesine bir göz atın.

Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Mobilya AVM kiralamalarını TL üzerinden yapacaklarını duyurdu.

istanbulda kiralamalar pahalı mı Haberi

istanbulda kiralamalar pahalı mı

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, İstanbul’un alışveriş caddelerini perakende stoku, ulusal/uluslararası markalar ve lüks markalarla, kategorilerin dağılımını ve gerçekleşen kiralamaları ayrı ayrı analiz etti. Araştırmaya göre 5 orta çaplı AVM büyüklüğüne denk gelen İstiklal, Bağdat ve Nişantaşı Caddeleri; uluslararası markaların varlığı ve mağaza sayısı bakımından Londra’daki Oxford ve Berlin’deki Ku’damm Caddeleri ile yarışıyor.


Hazırladığı özel ve dönemlik raporlarla ekonominin ve gayrimenkul sektörünün nabzını tutan Cushman & Wakefield, bu kez İstanbul’un alışveriş caddelerini masaya yatırdı. Stok, kategori dağılımı ve kiralama hacmi bakımından Türkiye’de ilk kez yapılan detaylı araştırma, caddelerin perakende sektörü için önemini bir kez daha ortaya koydu.

3 cadde 5 AVM’ye denk 

İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu’na göre, İstiklal, Nişantaşı ve Bağdat Caddelerinin toplam perakende stoku binden fazla mağazada...