01 / 05 / 2024

istanbulda konser mekanları kira fiyatları ne kadar

istanbulda konser mekanları kira fiyatları ne kadar

Konser etkinliklerinde ortaya çıkan ekonomi, bu alandaki mekanların cazibesini de artırdı. Binlerce insanı buluşturan etkinlikler için dev konser alanları inşa edilmeye başladı. Bir mekanın gecelik kirası 50-100 bin TL'ye ulaşabiliyor...

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

CSO konser binası 29 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni konser binasını 29 Ekim tarihinde açılacak...

CSO konser binasında sona gelindi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) konser binasının açılış günü ve açılış konserinin içeriğinin Haziran ayında kamuoyuna açıklanacağını belirtti...

Aydın’ın ünlü yemek mekanlarına yıkım kararı!

Aydın Söke’deki meşhur çöp şiş mekanlarına belediye tarafından alınan yıkım kararı ile dükkanları boşaltmaları için tebligat gönderildi. Söke Belediyesi’nin gönderdiği tebligatta: "İşyerlerinizi 15 gün içerisinde boşaltacaksınız." denildi.

İzmir Kültürpark'ın tarihi mekanlarında restorasyon başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’taki Ada ve Göl Gazinoları'nın restorasyonuna başlıyor. İzmir ve Türkiye'nin kültür ve sanat geçmişinde önemli bir yere sahip olan tarihsel mekanlar rölöveleri alınarak aslına uygun olarak restore edilecek.

Ankara CSO Konser Salonu 2020'de tamamlanacak!

1993 yılında Ankara'nın simgelerinden bir olmak üzere projelendirilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatı 1997 yılında başlamıştı. Temel atımından 23 yıl sonra tamamlanacak projenin 30 Temmuz 2020'de tamamlanması bekleniyor.  

CSO Konser Salonu'nun inşaatı 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

1995 yılında temeli atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu 27 yıldır tamamlanmayı bekliyor.

İzmirli İçmimarlar Dünya İç Mekanlar Günü'nü kutladı!

TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi, Dünya İç Mekanlar Günü'nü İzmir Kültürpark Mogambo Gazinosu’nda düzenlenen bir etkinlikle kutladı. 

Dünyanın dekorasyonu en iyi mekanları belli oldu!

INSIDE Dünya İç Dekorasyon Festivali'nde en iyi dekorasyona sahip mekanlar açıklandı. Türkiye'den çok az kişinin bildiği bir yer girdi.

istanbulda konser mekanları kira fiyatları ne kadar Haberi

istanbulda konser mekanları kira fiyatları ne kadar

Dünya çapında konserlere ev sahipliği yapan İstanbul'da son döneme kadar akustiği güçlü, çağdaş konser mekanları yok denecek kadar azdı. Konser etkinliklerinde ortaya çıkan ekonomi, bu alandaki mekanların cazibesini de artırdı. Binlerce insanı buluşturan etkinlikler için dev konser alanları inşa edilmeye başladı. Bir mekanın gecelik kirası 50-100 bin TL'ye ulaşabiliyor. 


Gösterdiği performans ile istanbul dünyanın sayılı konser merkezlerinden biri haline geldi. Yolu İstanbul'dan geçmeyen dünya yıldızı yok gibi. Her ne kadar büyük yankı uyandıran isimleri müzikseverlerle buluştursa da, İstanbul, her dönem çağdaş konser mekanı fakiri oldu. Kârı düşük görüldüğünden yıllarca konser mekanı yatırımı yapılmadığı gibi, Kuruçeşme Arena, Parkorman gibi zamanın en güzel etkinlik mekanları başka yatırım projelerine dönüştürüldü. Oysa Avrupa'da konser mekanı yatırımlarında devlet desteği çok önemli rol oynuyor. Avrupa'da yatırımlara...