06 / 05 / 2024

istanbulda marka şehir

istanbulda marka şehir

İstanbul - Son yıllarda Dünya genelinde kentleşme değeri sürekli yükselen İstanbul, yaşanan son değişim ve gelişim göstergeleri ile marka şehir olma yolunda önemli adımlar atıyor...

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Bandırma emlak yatırımlarında kazandırıyor!

Bandırma çevresinden geçen duble yollarıyla, demir yolu ve deniz ulaşımıyla marka şehir olma yolunda ilerliyor.

Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacağız!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada marka şehir olan Kayseri’yi akıllı şehir teknolojisi uygulamalarıyla daha ileriye taşıyacaklarını dile getirdi.

Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

AK Parti iktidarları döneminde Kastamonu'ya 15 milyar liralık yatırım yapıldığını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Kastamonu'yu marka şehir haline getirecek o projeleri, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle gerçekleştiriyoruz'' dedi.

Konya marka şehir haline getirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında en güçlü şekilde Konyamızı marka şehir haline getireceğiz, vatandaşımızın yaşam kalitesini birlikte yükselteceğiz” dedi.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, 2023'te dünya çapında 10 marka şehir oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, "Anadolu'da yeni İstanbullar ortaya çıkarmalıyız." dedi.

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Türkiye'nin şehir hastaneleri dünya markası oldu!

Kayseri Şehir Hastanesi ile birlikte 5 bin 115 yatak kapasiteli 4 ayrı şehir hastanesi Türkiye’yi sağlıkta marka olan dünya ülkeleri arasına girmesini sağladı. 

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

istanbulda marka şehir Haberi

istanbulda marka şehir

İstanbul- Son yıllarda Dünya genelinde kentleşme değeri sürekli yükselen İstanbul, yaşanan son değişim ve gelişim göstergeleri ile marka şehir olma yolunda önemli adımlar atıyor. İstanbul’da şehri yeniden dizayn edecek yeni projeler bir bir hayata geçiriliyor. Kanal İstanbul, Marmaray, Metro, 3. köprü ve Maltepe’de yer alan Avrupa’nın en büyük şehir parkı’da bu adımların en güzel örnekleri. 


İstanbul’da yaşanan bu değişim ve inşaat sektörü açısından yeni gelişen bölgeler hakkında Artı Deneyim Genel Müdürü Ufuk Kayador şunları söyledi. “Hızla büyüyen ve gelişen İstanbul pek çok farklı ilçesinde hayata geçirilen yeni projeler ile marka şehir olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Şehrin her iki yakasında kurulacak yeni şehirler ve bu şehirlerin konseptleri İstanbul’un dünya şehirleri arasındaki yerini üst sıralara taşıyacak. Türkiye’nin sağlık üssü olarak...