08 / 05 / 2024

istanbuldaki hastaneler

istanbuldaki hastaneler

Hastanelerin piyasalara etkisi? Bulunduğu bölgeye ne tip etkileri oluyor, ne tip gayrimenkulleri tetikliyor, ne kadar fiyat artışı doğuruyor... TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Zeynep Konca, Emlak Kulisi için araştırdı.

Kamu binaları ve hastaneler sismik izolatör teknolojisiyle depreme karşı daha dirençli olacak! 

Gölcük'te yapılan yeni kamu binaları ve hastaneler, sismik izolatör teknolojisiyle daha dirençli hale getiriliyor.

İstanbul'da hangi hastanelerde deprem izolatörü var? Uzmanından açıklama geldi! İşte bu hastaneler depreme dayanıklı! 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Memişoğlu İstanbul'da deprem izolatörü olan hastaneleri açıkladı. Peki hangi hastaneler depreme daha dayanıklı? 

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki tam teşekküllü hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da gazete ilanı ile çeşitli semtlerde bulunan tam teşekküllü hastanelerin satışa sunulduğu belirtilmişti. Peki bu hastaneler neden satılıyor?

İstanbul'da tam teşekküllü hastaneler satışa sunuldu!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa sunuldu. Satılık ilanı bir gazetede yayımlandı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin Çölaşan, bugünkü köşesinde bu konuyu ele aldı...

İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki hastaneler satışa çıkarıldı!

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yer alan ve tam teşekküllü şekilde hizmet sunan hastaneler satışa çıkarıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Şehir hastaneleri dünyaya örnek oluyor!

Şehir hastaneler, yabancıların yoğun ilgisi altında. Rus sağlık bakanı ve beraberindeki heyet, hastaneleri incelemek üzere Türkiye’ye geliyor. Heyetin ilk durağı Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi olacak. 

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

Murat Kurum: 234 milyar liralık proje yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “234 milyar liralık iş yaptık. 17 yılda köprüler, hastaneler, millet bahçeleri, yollar, 234 milyar liralık iş yaptık. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

İstanbul'daki şehir hastaneleri ne zaman açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. İstanbul'da şehir hastaneleri projesi kapsamında açılacak olan hastaneler tarihi kenti dünyanın sağlık başkenti yapacak. Hastanelerin açılmasıyla İstanbul'da yatak kapasitesi 50 bine ulaşacak.

istanbuldaki hastaneler Haberi

istanbuldaki hastaneler

Bir yerleşim biriminde ya da kent parçasında gerekli olan donatı alanlarının varlığı o alanın gelişimine şüphesiz ki etkili olacak etmenlerdendir. Sağlık tesisleri ise; kent yaşamının ve kentte yaşayanların daha huzurlu, emin ve sağlıklı geçmesini sağlayacak, kalkınmayı ve yatırımları da etkileyecektir. Nüfusu her yıl giderek artan Türkiye ve özellikle İstanbul, birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da sürekli gelişen ve birçok yeniliğe öncülük eden bir konumda seyrediyor. Ülkemizdeki sağlık kuruluşları, sağlık yatırımlarıla yeni gelişen özel sağlık tesislerinde ve “Sağlıkta Değişim Politikası”yla kamu sağlık tesisleri dünya standartlarında hizmet veren tesisler olarak gelişiyor. 


Özellikle sağlık şartlarının gelişmesi ve tedavi şartlarının iyileştirilmesiyle de sağlık sektörü gelişiyor. Aşağıda 2011 yılı Sağlık İstatiskleri verilerinde yıllara göre sağlık harcamalarının GSYİH içindeki payını görülmektedir.