03 / 05 / 2024

İstanbuldaki muhtarlardan Mexpo projesine destek

İstanbuldaki muhtarlardan Mexpo projesine destek

Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo projesine, İstanbul’daki mahalle muhtarlarından destek geldi. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Aylık İstişare Toplantısı, Maltepe Dream Hill Hotel’de gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Rize İkizdereli muhtarlar SİT istemiyor!

Rize İkizdere Mahallesi'nde gündeme gelen SİT kararı ile ilgili muhtarlardan itiraz geldi. Rize İkizdere Muhtarlar Derneği Başkanı Emrullah Ekşi, muhtarların SİT istediğini belirtti.

Yüreğir’in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarlardan şikayetten çok övgü alan Başkan Çelikcan, yapılan hizmetlerle 7 yılda Yüreğir’in çehresinin değiştiğini söyledi.

Maltepeli muhtarlardan 4 yeni projeye onay!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi.

Muhtarlardan Maltepe projelerine tam destek!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Denizli'nin 121 projesine muhtarlardan tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

Bolu'daki Mega Projeler muhtarlardan tam not aldı!

Alaaddin Yılmaz, mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdiği toplantı sonrası muhtarlar, Yukarı Soku Mahallesi’ndeki belediyeye ait parke taşı üretim tesislerini de gezerek Başkan Yılmaz’dan bilgiler aldı.

Nilüferli muhtarlardan Kayapa Katık Tesisi'ne tepki!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kayapa Katı Atık Geri Kazanım ve Bertaraf Tesisi’ne tepkiler devam ediyor. . Muhtarlar Derneği Nilüfer Şubesi, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki Muhtar Odası’nda basın toplantısı düzenledi.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

TÜMEXPO Fuarı sona erdi!

22-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde (ICC) gerçekleştirilen TÜMEXPO, ALLINTECH ve Helal Expo Fuarları sona erdi. Dört gün süren etkinlik kapsamında çeşitli konferans, B2B görüşmeleri, sunum ve tanıtımlar yapıldı.

2003'ten bu yana 679 bin toplu konut inşa ettik!

İstanbul'daki 3. TÜMSİAD TÜMEXPO ve Uluslararası Kobi Şurası / All In Tech Zirvesi'ne katıldı. Zirve Kuran'ı Kerim hilafetiyle başladı. İşte Erdoğan'ın açıklamaları:

İstanbuldaki muhtarlardan Mexpo projesine destek Haberi

İstanbuldaki muhtarlardan Mexpo projesine destek

Toplantıya İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakası muhtarları başta olmak üzere, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve çok sayıda davetli katıldı.  


'Ben de muhtar çocuğuyum'


Maltepe Uluslararası Fuar, Kongre ve Yaşam Merkezi M’Expo için hazırlanan sunum sonrası bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, bir muhtar çocuğu olduğu belirterek, “Şunu çok iyi biliyorum ki demokrasinin temel taşları sizlersiniz. Siz demokratik bir gelenekle seçiliyorsunuz, bizler belki sırtımızı bir partiye dayıyoruz ancak sizler mahallelerinize, halkınıza daha çok sırtınızı dayayarak bu görevlere geliyorsunuz. Muhtarlıklar varsa güvende yaşarsınız, muhtarlıklar devletin ilk kapısıdır. Ora bir dergâh kapısı gibi açık olmalı. Her tür sıkıntısı olan ilk size koşuyor” diye konuştu.


'M' Expo ile 14 ilçe...