27 / 04 / 2024

istanbuldaki öğrenc

istanbuldaki öğrenc

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanları, Türkiye’de son yıllarda özel üniversitelerin sayısında hızlı bir artış olduğunu, ancak öğrenci yurtlarının gerek devlet gerekse özel yurt bazında aynı hızla artmadığını ifade ediyor.

Doğa Koleji'nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Türkiye'de devlet okullarından sonra en büyük okul ağına sahip olan, en fazla öğrenc ve öğretmen sayısına sahip Doğa Koleji’nde ana hissedarın yaşadığı mali ve finansal krizde son durum ne?

Validebağ otoparkı projesine tepkiler sürüyor!

Validebağ gönüllüleri ve Istanbuldaki çeşitli kent hareketlerine mensup çevreciler, Validabağ'ın geleceği ile ilgili geniş katılımlı forum düzenledi. Foruma CHP istanbul Milletvekilleri Melda Onur ve Mahmut Tanal da destek verdi.

Ev alıp satacaklar dikkat!

Konut yatırımcıları en çok 2 oda 1 salon daireleri tercih ediyor. Konut yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul'da metrekare birim fiyatları ne kadar? İşte istanbuldaki 16 ilçenin metrekare fiyatı...

İstanbuldaki binaların 10da biri olası bir depremde çökecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Boğaziçi İnşaat Müşavirlik A.Ş (BİMTAŞ) tarafından 7 yıl içinde kentte 189 bin binanın ön incelemesi yapılarak, deprem performansı belirlendi

İstanbuldaki tapuya Berlinden imza atılabilecek!

Türk büyükelçiliklerinde hizmete girecek tapu müşavirlikleri ile Türkiyeye gelmeden tapu işlemleri yapılabilecek.Bu kolaylığın İstanbul gibi büyük şehirlerin emlak piyasasına belli bir canlılık getirmesi bekleniyor.

İstanbuldaki en önemli endüstriyel bölgeler hangileri

İstanbuldaki en önemli endüstriyel bölgeler Avrupa Yakasında Hadımköy, Beylikdüzü, Güneşli, Yenibosna, İkitelli, Asya Yakasında ise Dudullu, Ümraniye, Samandıra, Kartal, Pendik, Kurtköy, Tuzla ve Gebzedir

istanbuldaki öğrenc Haberi

istanbuldaki öğrenc

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanları, Türkiye’de son yıllarda özel üniversitelerin sayısında hızlı bir artış olduğunu, ancak öğrenci yurtlarının gerek devlet gerekse özel yurt bazında aynı hızla artmadığını ifade ediyor. Uzmanlar, buna bağlı olarak öğrenci yurtlarının gayrimenkul yatırımcıları açısından özellikle son dönemde ciddi potansiyel yarattığını kaydediyorlar.


Yeni yatırımların başlaması bekleniyor

EVA Gayrimenkul uzmanları, 2015 yıl sonu itibariyle İstanbul’da 9’u devlet, 44’i özel üniversite olmak üzere toplam 53 üniversite bulunduğunu,  bu veriye göre Türkiye’de bulunan 118 üniversitenin yüzde 28’inin İstanbul’da yer aldığını belirtiyorlar. 





Uzmanlara göre açılan her yeni üniversiteden sonra öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yerlere olan gereksinim nedeniyle yerli ve yabancı firmaların özel yurtlara olan ilgisi artıyor. Varolan özel üniversitelerin büyümeye giderek yeni kampüsler açması ve yeni üniversitelerin açılmasıyla beraber...