17 / 05 / 2024

istanbuldaki toplantı salonları

istanbuldaki toplantı salonları

İstanbul’un en işlek ve en merkezi lokasyonunda yer alan Wyndham Grand İstanbul Levent, her türlü misafiri için kusursuz hizmet sunarak, beğeni kazanmayı sürdürüyor.

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 

Levent’te 2000 metrekare üzerinde hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile her kullanıcının ihtiyacına karşılık veriyor. 

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Antalya Elmalı Kültür Merkezi'nin ihalesi 28 Şubat'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Elmalılı kadınlara sözünü verdiği, içinde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, derslikler ve toplantı salonlarının yer aldığı modern kültür merkezi projesi hayata geçiyor.

Niğde'de düğün salonları kiraya verilecek!

Şehir İmar Planı'ndaki tadilat, talep ve tekliflerin görüşüldüğü toplantıda Niğde Belediyesi'ne ait İlhanlı ve İnönü Mahallelerindeki düğün salonlarının 5 yıl süreyle kiraya verilmesi teklifi kabul edildi.

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...

Mehmet Türe, Anamur'da inşa edilen projeleri inceledi!

Mehmet Türe, Kalınören Mahallesi'nde yapımına başlanan ve Anamur´a kazandırılacak olan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi ve 19 Mayıs Caddesi´nde dere ıslahı Çalışmalarını Gezdi

Mersin Anamur'da 3 büyük projenin inşaat çalışmaları sürüyor!

Kalınören Mahallesi, Akdeniz Mahallesi ve Kaşdişlen Mahallesinde 2015 yılı içerisinde temeli atılarak yapımına başlanan Düğün ve Toplantı Salonları, Spor Kompleksi ve Cemevi ve Kültür Merkezi 2016 yılı içerisinde tamamlanacak

Manisa'ya modern belediye hizmet binası yapılacak!

Eski otogar alanına hizmet binası yapacaklarını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, "1500 araçlık otoparkı, bin tezgahlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir bina olacak" dedi.

Cengiz Ergün: Manisa'ya yakışır hizmet binası yapacağız!

Manisa'ya yakışır bir hizmet binası yapmak olduğunu belirten Başkan Ergün, "Altında bin 500 araçlık otoparkı, bin tezgâhlı pazarı, toplantı salonlarıyla modern bir binayı hayata geçirme hedefindeyiz. Çok güzel bir proje I hazırlanıyor" dedi.

Bandırma'da 10.9 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bandırma Belediye Başkanlığı,17 Eylül Mahallesi'nde bulunan Grand Asya Oteli'nin ve aynı arsa üzerindeki dükkan, depo ve toplantı salonlarının bir bölümünü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 975 bin TL olarak belirlendi.

istanbuldaki toplantı salonları Haberi

istanbuldaki toplantı salonları

Konaklamalı misafirlerinin yanı sıra, toplantı ve organizasyonlar için de firmaların ve kişilerin tercihi olan Wyndham Grand İstanbul Levent, gün ışığı alan salonlarının konforu ve hizmet kalitesi ile ayrıcalıklarını ortaya koyuyor.


Wyndham Grand İstanbul Levent, hizmet kalitesiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için her türlü rahatlığı sunuyor. Konaklamanın yanı sıra etkinlik ve organizasyonlar konusunda da iddiasını ortaya koyan Wyndham Grand İstanbul Levent, toplantı ve kongreler için en ideal seçimlerden biri.


Wyndham Grand İstanbul Levent’in etkinlik salonlarının her birinin gün ışığı alması, ferah ve konforun bir arada sunulması, firmaların ve kişilerin ilk tercihi olmasını sağlıyor. 10 kişilik gruplardan bin 200 kişilik gruplara kadar çeşitli kapasitedeki salonlarıyla her türlü etkinlik, kongre ve özel amaçlı toplantıya ev sahipliği yapabilen Wyndham Grand İstanbul Levent, kusursuz hizmet...