02 / 05 / 2024

istanbuldaki yeni finansbank şubesi

istanbuldaki yeni finansbank şubesi

Finansbank A.Ş, İstanbul Zeytinburnu Telsiz Şubesi'ni Telsiz Mahallesi 85.Sokak, No: 53/55A Zeytinburnu adresinde ve Cumhuriyet Caddesi Şubesi'ni ise Paşabağı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:71/A Şanlıurfa adresinde açtı...

QNB Finansbank'tan inanılmaz müjde! Hemen buraya bakıp, siz de kazanın!

QNB Finansbank, birikimlerini değerlendirmek isteyen müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. Yeni vadeli hesap teklifi ile yüzde 29.00'a varan tanışma faizi ile birikimlerinizi artırabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

Sık sık düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan QNB Finansbank, bir yandan hediye puan dağıtırken bir yandan da ek taksit imkânı veriyor. QNB Finansbank, yeni düzenlediği kampanyası kapsamında yapılacak alışverişlerde yine ek taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını duyurdu. QNB Finansbank, Amazon’dan alışveriş yapan müşterilerine peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacağını açıkladı.

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan resmen olay yaratacak yeni bir kampanya haberi geldi. Mobilya, mutfak aletleri ve ev eşyaları alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırlayan QNB Finansbank, müşterilerin kampanya kapsamında peşin fiyatına 6 taksit imkânından yararlanacağını duyurdu.

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

Her alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren QNB Finansbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. QNB Finansbank, kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini açıkladı.

QNB Finansbank müşterileri dikkat! Bu parayı almanız için son bir haftanız kaldı!

Marketten giyime, teknolojiden mobilyaya kadar her sektöre yönelik kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yaptıkları işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlayan QNB Finansbank’tan yeni kampanya haber geldi. QNB Finansbank, kampanya kapsamında 250 TL hediye edileceğini duyurdu.

QNB Finansbank son kez duyurdu! 5 gün içinde başvuran parasını alacak!

Bankalar kampanya konusunda adeta birbirleriyle yarış halindeyken, QNB Finansbank’ta yeni bir kampanya düzenleyerek bu yarışa ortak oldu. QNB, Finansbank, yaptığı duyuruda kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin hesabına 200 TL aktarılacağını paylaştı.

QNB Finansbank ilk kez duyurdu! 2 hafta içinde hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Giyimden alışverişe, teknolojiden akaryakıta kadar pek çok alanda kampanyalar düzenleyen QNB Finansbank, yeni kampanyasını duyurdu. Fatura ödeme talimatlarına toplam 200 TL hediye edeceğini aktaran QNB Finansbank, kampanyanın detaylarını resmi internet sitesinden paylaştı.

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

QNB Finansbank müşterileri acilen bakın! Son dakika müjdesi verildi!

QNB Finansbank, yeni bir kampanya duyurdu. Kampanyaya katılan müşteriler, 30 Nisan'a kadar geçerli olacak şekilde 25 gün boyunca para puan kazanma fırsatı elde edecekler. Kampanya detayları şöyle...

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank'tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın

Müşteri çekme mücadelesi bankaların yeni kampanyaları devam ediyor.  Bankalar yeni kampanyalarıyla tüm ilgiyi üzerinde çekiyor. Finansbank 3 ay arayla 50.000 TL'lik kredi verecek. İşte detaylar

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

Enflasyonla birlikte yaşanan ekonomik kriz, paraya ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Pek çok vatandaş uygun banka kredileri ve faiz oranlarını araştırıyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik kredi imkanı ise düşük faizi ve uzun vade farkıyla dikkat çekiyor.

istanbuldaki yeni finansbank şubesi Haberi

istanbuldaki yeni finansbank şubesi


Finansbank'tan yapılan açıklama şöyle:


Bankamız "Cumhuriyet Caddesi Şubesi",  Paşabağı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:71/A Şanlıurfa adresinde, "İstanbul Zeytinburnu Telsiz Şubesi", Telsiz Mahallesi 85.Sokak, No: 53/55A Zeytinburnu İstanbul adresinde faaliyete...