30 / 04 / 2024

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan resmen olay yaratacak yeni bir kampanya haberi geldi. Mobilya, mutfak aletleri ve ev eşyaları alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırlayan QNB Finansbank, müşterilerin kampanya kapsamında peşin fiyatına 6 taksit imkânından yararlanacağını duyurdu.



QNB Finansbank ile IKEA, iş birliği yaparak yeni bir kampanyaya imza attı. IKEA’dan yapılacak alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit fırsatının bulunduğunu paylaşan QNB Finansbank, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı. Bu kapsamda, kampanyadan yararlanmak için kampanyaya katılım sağlamak ve kampanya şartlarını yerine getirmek gerektiği öğrenildi.

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank, IKEA ile iş birliği sonucu düzenlediği kampanyasını CardFinans resmi internet sitesinden duyurdu. Söz konusu duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“CardFinans'ınızla IKEA Mağazaları’nda IKEA Aile Kart kullanarak 31 Ağustos 2023 tarihine kadar QNB Finansbank POS cihazlarından gerçekleştireceğiniz 250 TL ve üzeri harcamalarınızda peşin fiyatına 6 taksit fırsatı!”

İşte CardFinans müşterilerine özel düzenlenen kampanyaya ilişkin merak edilen her şey...


Geri Dön