21 / 05 / 2024

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan resmen olay yaratacak yeni bir kampanya haberi geldi. Mobilya, mutfak aletleri ve ev eşyaları alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırlayan QNB Finansbank, müşterilerin kampanya kapsamında peşin fiyatına 6 taksit imkânından yararlanacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • IKEA ile iş birliği sonucu düzenlenen kampanya kapsamında mağazalardan gerçekleştirilen 250 TL ve üzeri 3 taksitli alışverişlere + 3 taksit ilave edilecek. 

  • Enpara kredi kartları ve ParaPuan kullanılarak gerçekleştirilen harcamalar 3 + 3 taksit uygulaması kapsamında yer almayacak. 

  • İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde + 3 taksit kampanyası geçerli olmayacak. Kampanya kapsamında 3 ve 6 taksit seçeneği sunulacak.

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

  • IKEA'nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için daha fazla ayırntılı bilgi IKEA'dan alınabilecek. QNB Finansbank’ın IKEA’nın düzenlediği bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu olmayacak. 

  • Kampanya çerçevesinde IKEA'dan satın alınan ürünlere yönelik meydana gelebilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler için firma ile  444 4 532 numaralı telefondan veya www.IKEA.com.tr internet sitesinden iletişime geçilebilecek.

  • Üye marka, taksit ile ilgili kampanya içeriklerinde ortaya çıkabilecek değişikliklerin CardFinans resmi internet sitesine yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler meydana gelebileceği hususunun göz önünde bulundurulması gerekecek.

  • QNB Finansbank A.Ş. kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutacak.

DAHA FAZLA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Garanti BBWA acil duyurdu! Paranızı almak için acele edin! Son tarih belli oldu!

Ziraat Bankası’ndan bu başvuruyu eksiksiz yapanlara tam 2 bin TL hediye! Son tarih 31 Temmuz!

Geri Dön