18 / 05 / 2024

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank'tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank'tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın

Müşteri çekme mücadelesi bankaların yeni kampanyaları devam ediyor.  Bankalar yeni kampanyalarıyla tüm ilgiyi üzerinde çekiyor. Finansbank 3 ay arayla 50.000 TL'lik kredi verecek. İşte detaylar



Finansbank, Türkiye'de faaliyet gösteren bir özel bankadır. 1987 yılında kurulmuş olan Finansbank, öncelikle finansal kiralama, faktoring ve tüketici finansmanı alanlarında faaliyet göstermiştir. 1990'larda, bankacılık faaliyetleri için lisans alarak, Türkiye'deki ilk özel bankalardan biri haline geldi.

Finansbank, 2006 yılında Hollanda merkezli uluslararası finansal hizmetler şirketi olan Fortis Grubu tarafından satın alınmıştır. Daha sonra, Fortis'in Belçikalı finansal hizmetler şirketi BNP Paribas tarafından satın alınması sonrasında, Finansbank BNP Paribas'ın Türkiye'deki operasyonlarının bir parçası haline gelmiştir.

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın

FİNANSBANK'TAN KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Mart ayından itibaren bankalar birbirinden farklı kampanyaları müşterilerine sunuyor Finansbank daha önce kimseinin görmediği bir kampanya imza attı. Banka aracılığı ile sağlanan 50.000 TL'lik özel kredi için başvuru koşulları merak ediliyor. 2023 senesi ile beraber yükselen ücretler vatandaşları zor durumda bırakırken Finansbank herkesi mutlu edecek bir kredi bedeli ile gündemdeki yerini koruyor. Finansbank cazip hizmet alternatifi ile müşterileri  mutlu ediyor.

Peşin ihtiyacınızı süratli bir şekilde karşılayabileceğiniz kredi kampanyası ile hemen para çekebilirsiniz. Bunun yanında Finansbank kredi işlemleri içinde problemsiz bir çalışma sistemi kurmaktadır.

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank'tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın


Geri Dön