18 / 07 / 2024

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank'tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank'tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın

Müşteri çekme mücadelesi bankaların yeni kampanyaları devam ediyor.  Bankalar yeni kampanyalarıyla tüm ilgiyi üzerinde çekiyor. Finansbank 3 ay arayla 50.000 TL'lik kredi verecek. İşte detaylar




FİNANSBANK KAMPANYA DETAYLARI

Bankalar finansal olarak müşterilerine destek olmak için yeni kampanyaları açıklamayı sürdürüyor. Kredi kullanırken negatif koşullarla karşı karşıya kalmamak için yapılan çalışmalar gündemde yer tutarken Finansbank problemsiz Kredi olanağı sağlıyor.

Bankalar aracılığı ile yapılan kampanyalar 10.000 TL civarında görülürken şimdilerde rakamlar daha üst civarlara yükselmeye başladı. Kredi alternatiflerinden hemen faydalanabileceğiniz gibi 10.000 TL'den 50.000 TL'ye kadar olan ödemeleri de problemsiz bir şekilde hesabınızda görebilirsiniz.

Böyle bir promosyon tutarı yok! Finansbank tan dudak uçuklatan rakam! Bu habere hemen bakın
Öteki bankalara oranla daha pratik işlem sunan Finansbank müşterilerin de alternatif listelerinde ilk sıralara çıkıyor. Finansbank aracılığı ile tespit edilen şartlar aracılığı ile daha pratik bir halde ödeme alabilirsiniz. 3 ay sonra ödeme olanağı sunan Finansbank%0.99 tüketici faiz seviyesi sunuyor. 20.000 TL'ye kadar özel kampanya sunan Finansbank birçok değişik indirim ile dev müşterilerinin sevindiriyor. Finansbank aracılığı ile sallanan avantajlı kredi kampanyasına katılım sunarak nakit gereksinimlerinize süratli bir şekilde çözüm bulabilirsiniz.


Geri Dön