07 / 05 / 2024

İstanbulkart Başvuru Merkezleri açıldı

İstanbulkart Başvuru Merkezleri açıldı

İETT'den yapılan resmi açıklamaya göre, İstanbulkart başvuru merkezleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı M2 Kadıköy Kartal Metrosu'nun Kadıköy, Ünalan, Bostancı ve Kartal istasyonlarında halkın hizmetine sunuldu.

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

İmar barışı başvuru merkezleri İstanbul!

İmar barışından yararlanmak isteyenler başvurularını Bakanlığın yetkilendirdiği merkezlerden yapabiliyor. İşte imar barışı başvuru merkezleri İstanbul..

Bitlis OSB'de yatırım için Kalkınma Bankası'na başvuru yapıldı!

Bitlis'te 70'den fazla girişimci, "Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım gerçekleştirmek için Kalkınma Bankası'na başvuru yaptı.

Cazibe Merkezleri Programı'na 3 bin 215 başvuru geldi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 23 ili kapsayan Cazibe Merkezleri Programı'na 3 bin 215 başvuru yapıldığını toplam yatırım tutarı için öngörülen rakamın 75 milyar liraya ulaştığını belirtti.

Yatırım amaçlı başvuru bedeli 7 milyar lirayı buldu!

Kalkınma Bakanı Elvan: "Cazibe Merkezleri Programı kapsamında dün itibariyle yatırım amaçlı başvuru bedeli 7 milyar lirayı buldu. Bu miktar her gün artmaktadır"

Cazibe Merkezleri Programı'na 2.5 milyarlık başvuru geldi!

MÜSİAD tarafından düzenlenen Cazibe Merkezleri Tanıtım Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı'na 2,5 milyar lira TL'lik başvuru geldiğini söyledi.

İETT'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı açıklaması!

İETT, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İstanbul'da toplu taşımada indirim olmayacağını açıkladı. İETT'nin açıklamasına göre 29 Ekim'de sefer saatlerinde de değişiklik yok. İstanbulkart başvuru merkezleri ise 28 Ekim'de 12:30'a kadar açık olacak.

İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi taşındı!

İETT, İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi'nin taşındığını açıkladı. Peki İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi nerede? İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi nereye taşındı? İşte İstanbulkart Uzunçayır Başvuru Merkezi'nin yeni adresi...

İETT’nin İstanbulkart mobil başvuru merkezi Esenler’den hizmete başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin geliştirdiği, antenli temassız kart teknolojisine dayanan bir elektronik bilet olan ve 2009 yılından bu yana kullanılan İstanbulkart’a daha kolay ulaşım sağlamak için İETT Mobil Başvuru Merkezi’ni hizmete açıyor...

İETT'den 4 yeni İstanbulkart Başvuru Merkezi!

İETT 'den yapılan açıklamaya göre, İstanbulkart başvuru merkezleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı M2 Kadıköy - Kartal Metrosu'nun Kadıköy, Ünalan, Bostancı ve Kartal istasyonlarında hizmete girdi.

İETT'den 4 yeni İstanbulkart Başvuru Merkezi!

İETT'den yapılan resmi açıklamaya göre, İstanbulkart başvuru merkezleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı M2 Kadıköy Kartal Metrosu'nun Kadıköy, Ünalan, Bostancı ve Kartal istasyonlarında halkın hizmetine sunuldu.

TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'na bugün 22 başvuru geldi! Son 18!

TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları'na bugün 22 başvuru geldi! Son 18!

TOKİ Van Erciş 3.etapta başvuru dönemi 18 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Van Erciş 3.etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 144 adet konut için başvuru dönemi 18 Şubat 2013 tarihinde başlıyor...

İstanbulkart Başvuru Merkezleri açıldı Haberi

İstanbulkart Başvuru Merkezleri açıldı

İETT, İstanbulkart'a hızlı ve kolay bir şekilde erişim için 4 yeni İstanbulkart Başvuru Merkezi açtı.


İETT'den yapılan açıklamaya göre, İstanbulkart başvuru merkezleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı M2 Kadıköy-Kartal Metrosu'nun Kadıköy, Ünalan, Bostancı ve Kartal istasyonlarında hizmete girdi.


Yolcular merkezlerden İstanbulkart ve mavi kartlarını alabilecek, ayrıca kaybetmeleri durumunda eski kartlarındaki bakiyeyi yeni mavi kartlarına aktarabilecek.


Yeni merkezler ile kent genelinde İstanbulkart Başvuru Merkezi sayısı 20'ye yükseldi.


Yolcular, başvuru merkezlerine gelmeden İETT internet sitesi üzerinden online başvuru yoluyla da İstanbulkart alabiliyor. Ödemeler kredi kartı ile yapılırken, İstanbulkartlar kargo bedeli alınmadan yolcuların adreslerine...