02 / 05 / 2024

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat adres

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat adres

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Işık tarafından kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Cengiz ve Kadir Cengiz ortaklığında kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Işık tarafından kuruldu.

Boss Group Yapı Mekanik Otomasyon Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boss Group Yapı Mekanik Otomasyon Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mert Taşdemir imzasıyla kuruldu.

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aydın, Kemal Balıkçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneğini ağırladı!

Otomasyon Yapı Market ile sektöre dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği (KAMDER) üyelerini ağırladı. Niyazi Gültekin başkanlığındaki 30'a yakın üye Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu...

Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Derneği üyelerini ağırladı!

Otomasyon Yapı Market ile sektöre büyük dinamizm getiren Egebeta, Karşıyaka Müteahhit ve işadamları Demeği (KAMDER) üyelerini ağırladı. Niyazi Gültekin Başkanlığındaki 30'a yakın Kamder Üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu.

Egebeta, KOMİAD üyelerini ağırladı!

Egebeta, Konak Müteahhit ve İşadamları Derneği (KOMİAD) üyelerini ağırladı. Sinan Bezircilioğlu 'nun başkanlığında 30 'a yakın KOMİAD üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu.

Egebeta 2013'te yüzde 70 büyüdü!

Otomasyon Yapı Market ile otomatik kapı ve panjur sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, “Bu yıl için büyüme hedefimizi yüzde 30 belirledik. Yatırımlar devam ediyor “ dedi

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat adres Haberi

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat adres

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Işık tarafından kuruldu.

İstanbull Otomasyon Yapı İnşaat Mühendislik Ve Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
Her türlü yapı işleri yapmak. Her türlü yapıya konu yol yapımı kanalizasyon kanal alt yapım hafriyat kanal kazı doğalgaz kazı işleri çevre düzenlemesi ve diğer her türlü yapıya konu işleri yapmak yaptırmak Her türlü yapı ile yapım işlerini yapmak. Her türlü yapıya konu malzemelerin , demir, çimento, tuğla, mıcır, kum, kireç, etermit, kiremit, parke, fayans, kalebodur, çivi, kereste, marley, boya, fırça ve diğer her türlü yapı ve yapı ürünlerinin alım satım imalat ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

İstanbull Otomasyon Yapı...