01 / 07 / 2024

istanbullular sahilde

istanbullular sahilde

Kentte hava sıcaklığının artması üzerine sahil bölgelerine akın eden vatandaşlar, denize girerek serinlemeye çalıştı. Hava sıcaklığının 35 dereceye kadar ulaştığı, nem oranının yüzde 60'ı bulduğu vatandaşlar, serinlemek için deniz kıyılarını tercih etti.

Kanlıca'dan Paşabahçe'ye 3 bin 700 metre yürüyüş keyfi!

Kanlıca'dan Paşabahçe'ye uzanan 3 bin 700 metrelik sahilde yaya, bisiklet yolu ve iskeleler hizmete açıldı. 

Yalı Ataköy adres!

Yalı Ataköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 16 katlı 5 bloktan oluşan Yalı Ataköy projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bakırköy'e bağlı Ataköy sahilde yükseliyor. 

İstanbullular en çok konuta para harcıyor!

TÜİK'in önceki gün açıkladığı bölgesel hanehalkı tüketim harcamalarına bakıldığında İstanbullular en çok konuta para harcıyor. 

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Silivri'deki iki büfe yıkıldı!

Boğluca Deresi ıslahı ve köprü genişletilmesi çalışmaları kapsamında, sahilde bulunan iki ayrı büfe yıkıldı.

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Ataköy Baruthane bölgesi yapılaşmaya kapatıldı!

Ataköy sahilde Blumar projesinin yapılacağı tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 160 parsel yapılaşmaya kapatıldı

Deniz İstanbul projesinde son durum!

Keleşoğlu Holding deneyimiyle Yakuplu sahilde hayata geçirilen Deniz İstanbul projesindeki Mercan Konakları, Kalyon Evleri ve Marina Evleri'nin satışları devam ediyor.

Aryom Koru Konutları İstanbullular'ı çekiyor!

Konut satışları İzmir'e kaydı. Bölgedeki yeni inşaat projeleri İstanbul'un yerini çoktan almış gibi duruyor. Aryom İnşaat Başkanı Mehmet Günday, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İzmir'e yeni plaj geliyor!

İzmir Büyükşehir ve Urla Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen “Zeytinalanı Sahil Düzenlenmesi” son sürat devam ediyor. İnşaatın başladığı sahilde deniz ve kıyı arasındaki beton istinat duvarları yapılmaya başlandı.

Van Edremit'te sahil bandı projesi başlıyor!

Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Edremit’te sahil bandı projesini hayata geçirerek, insanların aileleriyle birlikte sahilde güzel saatler geçirmelerine imkan sağlayacaklarını ifade etti.

SeaPearl Ataköy'de teslimler 7 ay sonra başlıyor!

Kuzu Grup imzası ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy için geri sayım başladı. 2.7 milyar dolar yatırım değerine sahip projede teslimler 7 ay sonra başlayacak.

Ataköy Yat Limanı projesi için oylama yapıldı!

Ataköy sahilde, deniz doldurularak yapılmak istenen Mega Yat Limanı için Bakırköy Belediyesi'nin, Bakırköy Kaymakamlığı'ndan referandum izni çıkmayınca "kamuoyu yoklaması" adıyla yaptığı oylamadan "evet" sonucu çıktı.

istanbullular sahilde Haberi

istanbullular sahilde

Kentte hava sıcaklığının artması üzerine sahil bölgelerine akın eden vatandaşlar, denize girerek serinlemeye çalıştı. 


Hava sıcaklığının 35 dereceye kadar ulaştığı, nem oranının yüzde 60'ı bulduğu İstanbul'da vatandaşlar, serinlemek için deniz kıyılarını tercih etti. 


Özellikle İstanbul Boğazı, Kadıköy, Maltepe, Florya'da denize girilebilen bölgelere aileleriyle gelen İstanbullular, hem piknik yaptı hem de denize girdi. Bazı vatandaşlar şemsiye ya da ağaç altlarında gölgede uyumayı tercih ederken, bazıları da balık tuttu. 


Sarıyer Belediyesi, ilçede denize girilen alanlarda vatandaşları aşırı sıcaklık ve güneş çarpması riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde anonslarla uyardı.


Bazı vatandaşların evlerindeki köpek, kanarya gibi evcil hayvanları da yanlarında getirdikleri gözlendi.


Okmeydanı'ndan ailesiyle Tarabya sahiline gelen Hasan Kaya, sıcakların bugün daha da arttığını ve evde duramadıklarını belirterek, "Ailemle önce evde bulunmayı düşündük. Fakat sıcaklar dayanılmaz...