04 / 05 / 2024

istanbulu ziyaret edecek turist sayısı

istanbulu ziyaret edecek turist sayısı

MasterCard,"Hedef Şehirler Endeksi" raporunu yayımladı. Bu yıl Avrupa'da Londra ve Paris'ten sonra en çok ziyaretçiyi çekeceği hesaplanan İstanbul, Avrupa'da üçüncü, tüm dünyada yedinci büyük seyahat şehri oldu...

Ekrem İmamoğlu Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurlarını ziyaret edecek!

18 Mart Pazartesi günü (bugün), saat 19:00’da CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe Mandıra Caddesi üzerinde Fikirtepe mağdurlarını ziyaret edecek.

Denizli'deki 135 eser yarın açılacak!

Yarın Denizli’yi bir kez daha ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımı olan 135 yatırımı hizmete açacak.

Sur Cadde'yi 3 milyon kişi ziyaret edecek!

70 bin kişinin yaşayacağı Sur Yapı Antalya Projesi, benzerlerine şapka çıkartan 1.3 kilometre uzunluğundaki caddesiyle de göz dolduruyor. Sur Cadde projesi her zevke ve ihtiyaca hitap eden ayrıcalıklı yaşam tarzına yeni bir soluk getiriyor.

Güney Kore, Kanal İstanbul'a talip!

Güney Kore'yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon’ın talip olduklarını açıkladığı Kanal İstanbul Projesi'ni konuşacak...

Katar, Türk inşaat firmaları için yeni fırsatlar sunuyor!

Türk iş adamları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 15-17 Ocak tarihlerinde Katar’ı ziyaret edecek..

Mehmet Özhaseki Taksim 360 projesini yarın ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin ilk kamu-özel sektör ortaklığında hayata geçirilen Taksim 360 projesini yarın ziyaret edecek.

Ahmet Arslan'dan İzmir projelerine denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın İzmir'e geliyor. Arslan İzmir'de bakanlığının sürmekte olan projelerinin şantiyelerini ziyaret edecek

Bosna Hersek Ferhadiye Camisi'nin açılış töreni 7 Mayıs'ta!

Davutoğlu, Banya Luka şehrinde TİKA tarafından yeniden inşa edilen Ferhadiye Camisi'nin açılışını yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Mayıs Cumartesi Bosna Hersek'i ziyaret edecek.

MODEKO 2016, 27. İzmir Fuarı 24 Şubat'ta başlıyor!

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

Mustafa Elitaş Türkmenistan'daki projeleri inceleyecek!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, yarın Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ı ziyaret edecek. Elitaş, Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Türkmenistan'da faaliyet gösteren Türk müteahhit ve yatırımcılarının tesis ve projelerini inceleyecek.

Fuzul Grup gayrimenkul yatırımlarını görüşmek için Tahran’a gidecek!

İran’a konulan ekonomik ambargonun kaldırılmasının yankıları devam ediyor. Bu gelişme, inşaat ve gayrimenkul sektörünü olumlu yönden etkileyecek, Fuzul Grup da Şubat ayında Tahran’ı ziyaret edecek.

Yedigöller Milli Parkı'nı 100 bin kişi ziyaret edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 9. Bölge Müdürü Erdem Karaağaç: "Yedigöller'deki ziyaretçi sayısının yıl sonu itibarıyla 100 bine ulaşacağını tahmin ediyoruz'' dedi.

Mehmet Ergün Turan 27 Ekim'de Kastamonu'yu ziyaret edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 27 Ekim Salı günü Kastamonu’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

istanbulu ziyaret edecek turist sayısı Haberi

istanbulu ziyaret edecek turist sayısı

MasterCard, tüm dünyada 132 kenti kapsayan, geleneksel hale getirdiği "Hedef Şehirler Endeksi" raporunu yayımladı. "Hedef Şehirler Endeksi 2014", bu yıl içinde dünyanın en gözde turizm kentlerine yapılan seyahatleri, ziyaretçi sayılarını ve turizm gelirlerindeki potansiyeli karşılaştırmalı olarak ele alıyor. "Hedef Şehirler Endeksi 2014"e göre İstanbul, tüm dünyada en hızlı büyüyen turizm şehirleri arasında dikkat çekiyor. Bu yıl Avrupa'da Londra ve Paris'ten sonra en çok ziyaretçiyi çekeceği hesaplanan İstanbul, Avrupa'da üçüncü, tüm dünyada yedinci büyük seyahat şehri oldu.


9 Temmuz 2014, İstanbul – MasterCard'ın gelenekselleştirdiği ve dünyanın önde gelen 132 şehrini inceleyen turizm trendleri raporu yayımlandı. "Hedef Şehirler Endeksi 2014" raporunda bu yılın sonuna kadar şehirlerin uluslararası ziyaretçi sayılarındaki değişim ve turizm geliri potansiyelleri karşılaştırmalı olarak incelendi. MasterCard'ın "Hedef Şehirler Endeksi 2014"...