13 / 05 / 2024

istanbulun modern projeleri

istanbulun modern projeleri

İstanbul maketle görücüye çıkıyor. İstanbul’un mega projeleri İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nun desteğiyle Fransa’daki gayrimenkul fuarı MIPIM’de maketle tanıtılacak. İstanbul’a özel bir çadır da yer alacak!

Türk yatırımcıların yeni hedefi KKTC gayrimenkul pazarı!

KKTC gayrimenkul piyasası, son dönemde dikkat çeken modern projeleri ve yatırım modelleri ile öne çıkıyor. Kıbrıs, Türkiye’deki yatırımcılar için yeni fırsatlar sağlıyor.

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Plusera City nerede?

Plusera İnşaat, İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriyor. Candemir İnşaat Gaziantep'te inşa ettiği modern projeleri, Plusera İnşaat ile İstanbul'a taşıyor. Peki Plusera City nerede?

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Mehmet Ersoy: Modern şehirler inşa edeceğiz!

Şehirler hakkında önemli projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Türkiye, kendi özgün yapısını ve medeniyetini tüm zenginliğiyle yansıtan modern şehirlerin inşasını da gerçekleştirmeye muktedirdir'' dedi.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Bursa modern konutlarıyla kabuk değiştiriyor!

Sanayinin başkentlerinden Bursa, son yıllarda modern şehircilik yolunda attığı adımlarla öne çıkıyor. Kentin batısında markalı konut, ofis ve AVM projeleri yükselirken, kentin doğusu da yerel yönetimlerin öncülüğünde başlatılan kentsel dönüşüm projeleriyle kabuk değiştiriyor.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

Bursa Fidyekızık modern bir meydana kavuşuyor!

BURSA'da yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla tüm semtlere ayrıcalıklı kentsel tasarım projeleri uygulayan Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalarla tarihi Osmanlı Köyü Fidyekızık da modern bir meydana kavuşuyor.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

istanbulun modern projeleri Haberi

istanbulun modern projeleri

İstanbul Ticaret Odası (İTO), dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından Fransa Cannes’de düzenlenen MIPIM’de, Türkiye’nin etkin tanıtımını yapmak için harekete geçti. Geçtiğimiz iki yılda Türkiye’nin ‘onur konuğu’ olduğu ve Türk firmalarına özel Türkiye Çadırı’nın yer aldığı fuarda, ilk kez İstanbul’a özel tanıtım gerçekleştirilecek. 10-13 Mart 2015’te düzenlenecek fuarda, Türkiye Çadırı’nın karşısında İstanbul Çadırı da kurulacak. Çadır içinde İstanbul’un 72 metrekarelik maketi yer alacak ve üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, Marmaray, Avrasya Tüneli, Finans Merkezi gibi mega projeler yatırımcılara anlatılacak.


Açılış gecesi İstanbul’un


İTO Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul’un uluslararası etkinliklerde daha etkin tanıtılacağını belirterek, İTO’nun fuar için dev bir kent maketi hazırlattığını söyledi. İTO’nun Cannes’daki fuar alanında yer alan 300 metrekarelik çadır ve gala yemeğinin ön finansmanını yaptığını dile getiren Çağlar, şunları söyledi: “İstanbul’un...