20 / 05 / 2024

istanbulun park sorununa çözümler

istanbulun park sorununa çözümler

Trafikte 3 milyonu aşkın aracın bulunduğu İstanbul'da park sorununun Skypark ile çözülmesi hedefleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 4 yıl içinde Skypark'tan bine yakın kurmayı planlıyor.

Sakarya Akyazı otoparkı açılışa hazırlanıyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi, kısa bir süre önce istimlak işlemlerini yaparak çalışmalarını başlattığı Akyazı Otoparkının yapımını tamamladı. Otopark'ın, Akyazı trafiğini rahatlatması, park sorununa çözüm üretmesi hedefleniyor.

Sakarya Akyazı Otoparkı tamamlanıyor!

Akyazı Belediyesi tarafından ilçe trafiğini rahatlatmak ve park sorununa çözüm bulmak için yapımı başlatılan Akyazı Otoparkında çalışmalar tamamlanmak üzere.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Bayrampaşa Fazıl Küçük Parkı ve otoparkı açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi trafik sorununa üstü park, altı otopark projeleri ile çözüm üretiyor. Muratpaşa Mahallesi Dökümcüler Caddesi’ndeki Dr. Fazıl Küçük Parkı’nın altına 9.750 metrekarelik 3 katlı 300 araç kapasiteli zemin altı otopark yapıldı.

Manisa Büyük Otomasyonlu Otopark'ın temeli atıldı!

Türkiye'nin en büyük otomasyonlu otoparkının temeli Manisa'da düzenlenen görkemli törenle atıldı. 11 katlı ve 560 araç kapasiteli tesisin, kentin park sorununa çözüm getirmesi bekleniyor.

Apart Park Projesi 5 ilçede başlıyor!

İstanbul sokaklarındaki yol üstü parklanmanın önüne geçilerek, otopark sorununa çözüm sağlayacak Apart Park Projesi 5 ilçede başlıyor. Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Sancaktepe ve Kağıthane' de yapılacak...

Apart Park, İstanbul'da sokağa parkı önleyecek! Apart park nedir?

İstanbul sokaklarındaki yol üstü parkların önüne geçilerek otopark sorununa çözüm sağlayacak Apart Park projesi 5 ilçede başlıyor. Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Eyüp, Sancaktepe ve Kağıthane’de yapılacak Apart Parklarda sokak sakinlerine otopark hissesi veri

Bursa Orhaneli'de katlı otopark inşaatı hızla devam ediyor!

Bursa' nın Orhaneli ilçe Belediyesi tarafından ilçedeki park sorununa çözüm bulmak için 4 ay önce inşaatına başlanan Katlı otopark' ın son betonu kesilen kurbanla atıldı...

Orhaneli'deki katlı otopark 15 gün içinde bitecek!

Bursa'nın Orhaneli ilçe Belediyesi tarafından ilçedeki park sorununa çözüm bulmak için 4 ay önce inşaatına başlanan katlı otoparkın son betonu atıldı. İnşaatın tamamının 15 gün içinde biteceği belirtiliyor...

Tokat’ta trafik nedeniyle park metre uygulaması başlıyor!

Tokat’ta park metre uygulaması hayata geçiyor. Gaziosmanpaşa Bulvarı' nda yaşanan trafik sorununa karşı çözümler arasında yer alan park metre uygulaması için uyarı levhaları kaldırımlara yerleştirildi...

İSPARK Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu yapacak!

İstanbul’un otopark sorununa çözüm amaçlı kurulan İSPARK, Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak.

istanbulun park sorununa çözümler Haberi

istanbulun park sorununa çözümler

Trafikte 3 milyonu aşkın aracın bulunduğu İstanbul'da park sorununun Skypark ile çözülmesi hedefleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 4 yıl içinde Skypark'tan bine yakın kurmayı planlıyor. Araç kaldırma lifleri ile tanınan ve bünyesinde yaklaşık 15 yıl önce Sanpark'ı oluşturan Şanmak Makine A.Ş'nin Genel Müdür Cüneyt Şener, otopark sitemlerinde iç pazarın 65-70'ine hakim olduklarını ve sektöre yön veren projelere imza attıklarını söyledi. Şuan üzerinde çalıştıkları en önemli projenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttükleri Apartparking olduğunu belirten Şener, Buradaki hedef, şehirlerde özellikle insanların konut alanları içerisinde yolların parklanmadan arıldırılmasıdır. Proje kapsamında hayata geçireceğimiz Skypark sistemiye, 50 metrekarelik bir alana 25 araç sığdırabiliyoruz. Ayrıca 88 metre yüksekliğe kadar çözüm sunabiliyoruz''...