29 / 04 / 2024

istanbulun vizyonu semineri

istanbulun vizyonu semineri

Ali Nuhoğlu İstanbul'un vizyonu adlı seminer verecek. Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak.

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

GYODER Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta online olarak gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

GYODER Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz'da!

GYODER Vergi ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yönünden 7326 Sayılı Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik semineri 2 Aralık'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan apı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar semineri 2 Aralık'ta online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri 24 Kasım'da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri yarın online olarak gerçekleşecek.

istanbulun vizyonu semineri Haberi

istanbulun vizyonu semineri

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Gayrimenkul Geliştirme Akademisi tarafından düzenlenen seminerde, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Nuhoğlu gayrimenkul sektörünün öncelikli ve önemli gündemi olan ‘İstanbul’un Gelişimi ve Pazarlanması’ konularını anlatacak. 


Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde 5 Nisan 2014 Cumartesi günü, saat 14:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminerde Nuhoğlu ‘Bir Şehrin Gelişmesinde ve Pazarlanmasında Özel Sektör ve Kamu Sektörü İşbirliğinin Önemi’ ve ‘Dönüşen,  Gelişen Fikirtepe Bölgesi’  başlıklı konuları, Nuhoğlu İnşaat’ın kamu ortaklı projelerindeki deneyimleri ile ele alacak.  Seminer halka açık ve ücretsiz olarak düzenleniyor. 


Küresel ekonomi ortamında insanların ve yatırımların serbestçe dolaşımının kolaylaşması, şehirlerin ticaret, turizm, eğitim, sağlık merkezi olma, yatırımları ve nitelikli iş gücünü çekme potansiyellerini arttırmaya başladı. İngiltere’de 70’li yıllarda eski sanayi şehirlerinde başlayan ve...