02 / 05 / 2024

İstancool gala gecesi

İstancool gala gecesi

İstanbul Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin Gala Gecesi Nef’in katkılarıyla gerçekleşti Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali İstancool’un Gala Gecesi, Nef sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Osmaniye’nin Masal Parkı çalışması Yıldızlı Projeler ödülünü aldı!

Sinema oyuncusu Cengiz Küçükayvaz’ın sunumu ile 4 Aralık 2015 Cuma günü Wow Airport Otel’de düzenlenen ATRAX Gala Gecesi’nde Masal Parkı çalışmasıyla Osmaniye Belediyesi Yıldızlı Projeler Kategorisinde ödüle layık görüldü.

Eskişehir Büyükşehir, Shining Star Awards’tan 3 ödül aldı!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Gala Gecesi düzenlendi. Gecede Eskişehir Büyükşehir 3 ödül aldı.

Shining Star Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Shining Star Awards Eğlence Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri!

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin minimum 48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala nerede?

Inİstanbul Gala'da 30 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki İş GYO Nef Inİstanbul Gala nerede?

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları!

Davutpaşa Inİstanbul Gala ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Topkapı Inİstanbul Gala konut fiyatları!

Topkapı Inİstanbul Gala konut fiyatları kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede teslimler 2018 yılında gerçekleşecek.

Nef İş GYO Inİstanbul Gala ödeme planı!

Nef İş GYO Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında 30 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Dairelerin 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor.

İstancool gala gecesi Haberi

İstancool gala gecesi

İstanbul Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nin  Gala Gecesi Nef’in katkılarıyla gerçekleşti Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür  Festivali İstancool’un Gala Gecesi, Nef sponsorluğunda, The Marmara Esma  Sultan’da gerçekleştirildi. 


Türk gayrimenkul sektörüne yeni keşifler kazandıran Nef, tasarım odaklı anlayışı ile kültür ve  sanatı desteklemeye devam ediyor. “ISTANBUL74" tarafından düzenlenen İstanbul Uluslararası  Sanat ve Kültür Festivali- ISTANCOOL’un Gala Gecesi, nefes gibi can veren ve yaşamın  vazgeçilmezi haline gelen projeler üreten Nef’in desteğiyle The Marmara Esma Sultan’da, iş ve  cemiyet hayatının önemli isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 


Festivalin uluslararası konukları, Türkiye’den festival katılımcıları, uluslararası yazarlar ve  cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin katıldığı gala gecesine ilgi büyüktü. Kentin ulaşımı ve yaşanması kolay merkezi lokasyonlarında gerçekleştirdiği, nitelikli ve mimari  estetiği yüksek konut projelerine imza atan...