18 / 05 / 2024

istasyon köprüsü eskişehir yıkım

istasyon köprüsü eskişehir yıkım

Büyükşehir Belediyesi'nin aldığı kararla Hızlı Tren hattı projesi yapım sebebiyle İstasyon Köprüsü'nün yıkımına karar verdi. Tramvay seferlerinin aksamaması için İstasyon Köprü'sünün yanına servis hattı inşa edileceği belirtildi..

Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı!

İstanbul’a 80 yıl hizmet ettikten sonra altındaki bir lokantada başlayan yangın sonucu ağır hasar meydana gelen, onarıldıktan sonra Ayvansaray-Hasköy arasında çekilen Eski Galata Köprüsü yerinden kaldırıldı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu için kamulaştırma!

Kocaeli Dilovası'nda bulunan bazı taşınmazların Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı tamamlanarak trafiğe açılan Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü asfaltlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Ankapark Üst Geçit Köprüsü tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankapark Üst Geçit Köprüsü'nün yapımını hızla sürdürüyor. Üst geçit tamamlandığında, Ankapark’tan Anadolu Bulvarı-Eskişehir Yolu yönüne direkt geçiş sağlanacak.

Kahramanmaraş Aksu Köprüsü'nde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

istasyon köprüsü eskişehir yıkım Haberi

istasyon köprüsü eskişehir yıkım

Büyüksehir Belediyesi, Hızlı Tren hattı yapımı sebebiyle İstasyon Köprüsü'nde yıkım çalışmalarının başlayacağını açıkladı. 


Yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin talebi doğrultusunda yıkım süresince tramvay seferlerinin aksamaması için Devlet Demiryollarınca İstasyon Köprüsü'nün yanına servis hattı inşa edileceği, yıkım süresince Estram seferleri bu hat üzerinden kesintisiz şekilde devam edeceği belirtildi. Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü'nün, yürütülen Ankara - İstanbul Hızlı Tren Projesi ve Eskişehir Gar Geçişi altyapı inşaatı kapsamında İstasyon Köprüsü'nün yıkılması talebinin Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu'nca incelenip karara bağlandığı belirtilen açıklamada "19 Eylül'den itibaren köprünün yıkılabilmesi ve tramvay geçici servis yolu inşaatı nedeniyle, İsmet İnönü-1 Caddesi'nin Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'nden Fabrikalar Sokağa doğru Tepebası gidiş istikameti 3 ay boyunca trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşların olabildiğince az sıkıntı çekmesi dikkate alınarak varılan kararlara göre,...