24 / 07 / 2024

istasyon köprüsü yerine ne yapılacak eskişehir

istasyon köprüsü yerine ne yapılacak eskişehir

TCDD tarafından yürütülen Hızlı Trenin yer altına alınma projesi kapsamında eski İstasyon Köprüsü bölümündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in en büyük meydanını kente kazandırıyor...

Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 hedeflerinin mihenk taşı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsüyle ilgili, "Söz konusu köprü, 2023 ve devamındaki hedefleri yerine getirmede önemli bir mihenk taşı olacak." dedi.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

Torbalı İZBAN köprüsünün girişindeki evler kamulaştırıldı!

İZBAN köprüsünün altında kamusallaştırılan evlerin hepsi boşaltıldı. Yıkımı bekleyen boş evlerin çoğu yıkıldı. Yıkılan evlerin yerine ESHOT aktarma merkezi yapılacak.

Osman Gazi Köprüsü'nde sona doğru!

İzmit Osman Gazi Köprüsü'nde sona yaklaşılıyor. Tabliyelerin yerine yerleştirilmesinin ardından köprünün üzeri, asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılının Nisan ayında ulaşıma açılacağını açıkladığı İzmit Körfez Geçiş köprüsünde kara üzerindeki son tabliye dev yüzer vinç tarafından yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Köprüsü'nde 40 kadın mühendis çalışıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nün en ağır parçası olan 2 bin 600 tonluk tabliye 11 saatlik bir törenle yerine yerleştirildi. 100 mühendisin çalıştığı projede yer alan kadın mühendisler de tabliye operasyonunun bir parçasıydı.

İzmit Körfez Köprüsü'nün en büyük tabliyesi yerleştirildi!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde bugün aynı zamanda rekor olan operasyonla 2 bin 600 tonluk Hersek Burnu’ndaki Güney Yaklaşım Viyadüğü’nün en büyük tabliyesi bugün 57 metre yükseğe kaldırılıp yerine yerleştirildi.

İzmit Körfez Köprüsü'nün 2 bin 600 tonluk viyadüğü yerleştirildi!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde dün 2 bin 600 tonluk Güney Yaklaşım Viyadüğü’nün en büyük tabliyesi 57 metre yükseğe kaldırılıp yerine yerleştirildi.

Körfez Köprüsü’nde tabliyeler yerleştiriliyor!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü’nde Hersek Burnu’ndaki Güney Yaklaşım Viyadüğü’nün 2 bin 600 tonluk en büyük tabliyesi bugün 57 metre yükseğe kaldırılıp yerine yerleştirildi. İşte ayrıntılar...

Mersin'de Tulumba Köprüsü 16 yıl sonra yıkılıyor!

Mersin'de, açıldığı 1999 yılından bu yana tartışmalara yol açan ve her yıl yıkılması gündeme gelen Tulumba Köprüsü'nün yerine yapılacak altgeçidin temeli atıldı. İşte törende yaşananlar...

istasyon köprüsü yerine ne yapılacak eskişehir Haberi

istasyon köprüsü yerine ne yapılacak eskişehir


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Köprüsü’nün yıkıldığı alana Eskişehir’in en büyük meydanını kazandırmak için çalışmalarını hızla sürdürüyor.


TCDD tarafından yürütülen Hızlı Trenin yer altına alınma projesi kapsamında eski İstasyon Köprüsü bölümündeki çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’in en büyük meydanını kente kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler yol yapım çalışmalarını tamamlayarak, bölgedeki trafiği rahatlatacak olan yeni kavşağı trafiğe açtı. Böylece, Cengiz Topel ve Üniversite Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu da önemli derecede azaldı.


Meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir’in en büyük ve en güzel meydanını kente kazandırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek “TCDD ile yaptığımız protokol ile bizim projemizde mutabık kaldık. TCDD geç de olsa bölgedeki çalışmalarını bitirdi. Bu güzel değişime, yeni meydana sahip...