19 / 05 / 2024

istasyon meydanı erzurum

istasyon meydanı erzurum

Prestij Cadde Uygulaması ile başlayan çalışmalar kapsamında tarihi mekânlara da yönelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarihi yerler ve çevrelerini peyzaj ve estetiksel düzenlemeyle yeniden tasarlıyor

Erzurum Palandöken Emekli Konutları'nın sahipleri belirlendi!

TOKİ Erzurum’un Palandöken İlçesi, Mal Meydanı’nda hayata geçirilen konutların sahipleri belirlendi

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları!

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçlar açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Erzurum Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'ta yer alan 89 adet konutun kura çekilişi 6 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için kura başvurular bugün sona eriyor..

Erzurum Palandöken Malmeydanı 2. Etap 89 konut başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamında üretilecek 89 adet konut için başvurular bugün başladı..

TOKİ Erzurum Mal Meydanı emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap'ta yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvurular 4 Nisan-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 3.Etap için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Erzurum Palandöken’de 529 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Erzurum’un Palandöken İlçesi, Mal Meydanı 2. etapta inşa edilen 529 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Palandöken Mal Meydanı 2.Etap kura çekimi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndaki Erzurum-Palandöken Mal Meydanı 2.Etap'taki 529 konut kuralı olarak satılıyor.

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

istasyon meydanı erzurum Haberi

istasyon meydanı erzurum


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in tarih ve eğitime yönelik talimatlarını tek tek uygulamaya geçiren Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri, şehir genelindeki cadde, anıt, okul ve tarihi mekânları tek tek elden geçiriyor. Prestij Cadde Uygulaması ile başlayan çalışmalar kapsamında tarihi mekânlara da yönelen Büyükşehir’in ekipleri, tarihi yerler ve çevrelerini peyzaj ve estetiksel düzenlemeyle yeniden tasarlıyor. 1940’lı yıllardan günümüze kadar gelen demiryolu ağının mihenk taşı olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Erzurum Gar Müdürlüğü’nün çevresi ve İstasyon Meydanı, Büyükşehir’in yeni projesiyle baştan aşağı değişecek. Meydandaki 1130 metrekarelik alan yeşillendirilecek. 181 çalı grubu, 26 ağaç ve 45 bank kullanılarak Erzurum İstasyon Meydanı yeni tasarımla estetiksel bir görünüme kavuşacak. Proje kapsamında meydana andezit döşeme yapılıp, kent mobilyaları ve fitness aletleri de konulacak. Özel otopark...