02 / 05 / 2024

İstasyon Meydanı Soma

İstasyon Meydanı Soma

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

TOKİ Adana'da 15 yılda 17 bin 94 konut yaptı!

Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ kanalıyla son 15 yılda 17 bin 94 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti... 

Selçuk-Torbalı İZBAN Hattı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Selçuk İstasyon Meydanı'nda düzenlenen "Selçuk'un Kurtuluşu, Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni"nde tüm İzmirlileri selamladı.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Soma İstasyon Mahallesi'ne yeni meydan!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi’nde çalışmaları başlatılan meydan projesini inceledi.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor!

Selçuk İstasyon Meydanı, İZBAN için hazırlanıyor. Selçuk Belediyesi, kentin önemli akslarından biri olan meydanda peyzaj çalışmaları yapıyor.

Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından Soma Tren İstasyonu karşısında yapılacak proje ile ilçe modern bir görünüme kavuşacak.

Gaziantep'e Büyükşehir İstasyon Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve “Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen İstasyon Meydanı’ndaki çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir İstasyon Parkı, Şehitkamil'in kalbi olacak!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep'te 70 bin metrekarelik sosyal yaşam alanı yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Meydanı'na 70 bin metrekare büyüklüğünde park ve sosyal yaşan alanı ile kentin batısında 600 bin metrekarelik kent ormanı yapıyor.

Gaziantep İstasyon Meydanı'na park yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Meydanı’na ilk etapta 71 bin 100 metrekare büyüklüğünde sosyal yaşam alanı ve park yapacak.

İstasyon Meydanı Soma Haberi

İstasyon Meydanı Soma


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın çehresini değiştirecek Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla 2 bin 500 metrekarelik alanda halkın dinlenirken görsel açıdan da keyif alacakları bir ışık gösteri alanı ile birlikte, büfe ve çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, süs havuzlarının çalışmaları devam ediyor.

Projenin tamamlanması amacıyla aralıksız çalıştıklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Soma gelişmeye ve değişmeye devam ediyor. Kısa süre önce 2 bin 500 metrekarelik alanda başlattığımız çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.



Manisa Büyükşehir...