30 / 04 / 2024

İstasyon Virajı

İstasyon Virajı

İstasyon Virajı’ndaki Malatya Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde bulunan kerpiç evlerin Malatya’ya kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü! Altını olanlar köşeyi döndü

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları öncesinde 1900 dolara kadar yükseldi. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın kritik virajı döndü! Yeni rekor rakam  göründü! Bu rakamlar ne duyuldu ne görüldü!  Altını olanlar köşeyi döndü.

Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri olan altın için Altın Kahini İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Altında son viraj! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak.

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Antalya Kruvaziyer Liman projesi için bir viraj daha geçildi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in rüya projelerindemn olan Raylı Sistem 3’üncü etabı ve Kurvaziyer Liman projeleri için önemli bir viraj daha geçildi

Denizli Akhan Virajı yeniden düzenlendi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 121 Dev Proje kapsamında başladığı Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Denizli'de Akhan virajı düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Akhan virajı düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Gümüşhane Aynalı Viraj Tüneli'nde ışık göründü!

Gümüşhane'nin il merkezi ile doğrudan yolu olmayan tek ilçesi olan Şiran'a ulaşımı sağlayacak olan ve 18 yıldır inşaatı devam eden İkisu-Şiran yolunun 11. kilometresinde bulunan ve yörede Aynalı Viraj Tüneli olarak adlandırılan tünel inşaatında ışık göründü.

Malatya'da kerpiç evler projesi hayata geçirilecek!

İstasyon Virajı’ndaki Malatya Kongre ve Kültür Merkezi bahçesinde bulunan kerpiç evlerin Malatya’ya kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

İstasyon 24 Halkalı nerede?

İstasyon 24 Halkalı projesinde toplam 98 adet daire yer alıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje 3 bin 822 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki İstasyon 24 Halkalı nerede?

İstasyon 24 satılık daire!

İstasyon 24 satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 98 adet daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 119 metrekare arasında değişiyor.

İstasyon 24 Halkalı iletişim bilgileri!

İstasyon 24 Halkalı iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Tek blok şeklinde yükselen proje toplam 3 bin 822 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Halkalı İstasyon 24 Evleri fiyatları!

Halkalı İstasyon 24 Evleri fiyatları 245 bin 200 TL’den başlıyor. 3 bin 822 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje home-office tarzında tasarlandı. Proje Atatürk Havaalanı’na 9 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinde satışlar başladı!

24 Gayrimenkul, Halkalı ve Basın Ekspres’te yer alan toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki projesini satışa çıkardı. İşte İstasyon 24 ve Airport 24 projelerinin detayları..

İstasyon Virajı Haberi

İstasyon Virajı

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun, “Büyükşehir Belediyemiz, Malatya Valiliğinden devraldığı kerpiç evler projesini hayata geçirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu alanda daha önce yapılan ve bir kısmı tamamlanmayan kerpiç evlerin tamamlanması, çevre düzeni ve peyzaj çalışmalarının ardından Malatya’mıza çok önemli bir kültür hazinesini kazandırmış olacağız. Kerpiç evler projesi geleneksel ev tarihimizin yaşatılması anlamında çok anlamlı bir proje. İçerisinde çok güzel fonksiyonların yer aldığı ziyaretçilerini eskilere götürecek, nostaljik ve otantik bir mekana Malatya’mız kavuşmuş olacak. Bu alandaki çalışmalarımız tamamlandığı zaman Sanat Sokağımız ile birlikte sanat ve kültür adasına dönüşmüş olacak” dedi.  

Toplamda 7700 metrekarelik bir alanda kerpiç evler projesinin başlatıldığını belirten Torun, “Malatya Valiliğinden devralınan kerpiç evlerden bazıları yıpranmış ve tahrip...