29 / 04 / 2024

ISTexpo

ISTexpo

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

Akkuş Gayrimenkul, Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı! 

Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Cityscape Turkey 2017 Fuarı için çalışmalar şimdiden başladı!

Türkiye'de ilk kez yapılan Cityscape Fuarı, 23-26 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Cityscape'i Türkiye'ye getiren ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, emlakkulisi.com'a Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nı değerlendirdi.

1 milyon doların üzerinde yatırım yapmak isteyenler İstanbul'a gelecek!

Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Cityscape fuarına 59 ülkeden bin yabancı katılacak. ISTexpo Genel Müdürü Sezen, Körfezin önemli ailelerini ağırlayacaklarını, herbiri 1 milyon doların üzerinde yatırım yapmak isteyenlerin İstanbul'a geleceğini söyledi.

Cityscape Turkey’in ilki bu yıl düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilkinin 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini belirtti.

Cityscape Turkey 24-26 Mart 2016'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey'in ilkinin 24-26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini söyledi.

Cityscape Turkey 2016 yılında İstanbul'da düzenlenecek!

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin ise 2016 yılında düzenleneceğini açıkladı. Cityscape Türkiye 2016’nın, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenmesi planlanıyor.

ISTexpo Haberi

ISTexpo


- Cityscape'in Türkiye'deki ilk yılı. Fuar sizin hedeflediğiniz gibi oldu mu? Katılımcıların ve ziyaretçilerin beklentilerini karşıladı mı?


Fuarın ilk gününden itibaren konuştuğumuz katılımcılar ve ziyaretçiler, fuardan hem çok tatmin olduklarını hem de beklentilerinin çok üstünde olduğunu belirttiler. Katılan firmaların kalitesi, ziyaretçilerin sayısı artı basının olan ilgisinden dolayı. Ziyaretçilerimizle de konuşma fırsatı oldu. Hem sektör mensubu hem de yerel konut alıcılarıyla. Onlar da bir çok iyi projeyi böyle bir çatı altında görmekten çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Fuarın genel olarak gezmesinin çok kolay olduğunu ve yapısından dolayı projeleri çok rahat inceleyip, karşılaştırabildiklerini söylediler. Bu anlamda bakarsak bir hedeflerimizi tutturmuş durumdayız. Çünkü ilk sene olduğu için hiç bir şekilde karşılaştırmamız mümkün değil. O yüzden de bizim için de soru işaretleri vardı. Başka...