29 / 04 / 2024

istihdam verileri

istihdam verileri

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, istihdam verilerini değerlendirdi. Sweet, kış ayının ılıman geçmesinin perakende ve inşaat sektöründe işe alımları etkilediğini söyledi.

Altın yükselişte! Yatırımcılar dikkat! 1 gram altın kaç TL? 9 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası düşüşe  geçen altın bugün tekrar yön değiştirdi. Peki 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 9 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Rüzgar tersine döndü! 2 Eylül Cumartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrası yükselişe geçti. Düşüşe geçen altın fiyatlarında bugün sürpriz gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 2 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Depremin ardından 3 ilde yüzde 30’dan fazla istihdam kaybı!

TEPAV verileri, 6 Şubat deprem felaketinin istihdam üzerindeki olumsuz etkilerinin devam ettiğini ortaya koydu. Mayıs ayında yıllık bazda istihdam kaybı Malatya'da yüzde 30,3 ve Hatay'da yüzde 36,1 oranında meydana gelirken, Kahramanmaraş'ta bu oran yüzde 37'yi geçti.

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında düşüşe geçti. Altın fiyatları gerilerken bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 3 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları rekora gidecek! Üç uzman tek tahminde birleşti

ABD istihdam verileri ve bankacılık sektöründe görülen gelişmeler gram altın fiyatlarını da etkiliyor. 1.100 TL olarak görülen gram altın fiyatı 1.145 seviyelerine yükselirken yatırımcılar da uzmanların yaptığı açıklamaları da merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Altının nabzını tutan adamdan flaş açıklama! Altın bu noktada pik yapacak

ABD istihdam verileri ve bankacılık sektöründe görülen gelişmeler gram altın ücretlerinin da etkilemeyi sürdürüyor. 1.100 TL olarak görülen gram altın ücreti 1.145 seviyelerine çıkarken yatırımcılar da uzmanların açıklamalarının detaylarını araştırıyor.

Altın fiyatları füze gibi uçtu! 1 gram altın ne kadar oldu? Bakan bir daha bakıyor! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında füze gibi uçtu. Gram altın rekor kırarken güncel altın fiyatlarına bakan bir daha baktı. 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 7 Ocak 2023 son dakika altın fiyatları.

Altın yeniden gaza bastı! Altın fiyatları resmen coştu! 1 gramınız bile varsa durmayın! 5 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlar dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verileri ve işsizlik verilerinden sonra yükselişe geçti. Altın fiyatları resmen coştu. İşte 5 Kasım 2022 altın fiyatları son dakika.

Gümüş dolara kafa tutuyor! Gümüş yatırımcılarına müjdeli haber şimdi geldi! Resmen uçtu! Son dakika gümüş fiyatları

Bugün piyasalar için önemli veri olan ABD istihdam verileri açıklandı. Veriler sonrasında gümüş fiyatları güçlü dolara karşılık yükselmeye başladı. Gümüş resmen dolara kafa tutuyor. İşte son dakika gümüş fiyatları.

Euro ne kadar? Euro bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 Euro/TL kuru 

Döviz kurlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Geçen hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri dolara yön verirken, euro değer kaybetmeye başladı. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç lira? İşte son dakika euro/TL kuru...

istihdam verileri Haberi

istihdam verileri

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylülde faiz artırması için her şeyin mükemmel şekilde ilerlemesi, bunun için temmuz ve ağustos istihdam rakamlarının güçlü gelmesi ve enflasyonun yüzde 2 hedefine biraz daha yaklaşması gerektiğini bildirdi.


ABD'de istihdam artışının mayısta son 6 yılın en düşük seviyesine gerileyerek hayal kırıklığı yaratması, Fed'in faiz artırımı için bir kez daha "bekle-gör" pozisyonuna geçmesine neden olmuştu. Buna karşın, cuma günü açıklanan haziran ayı tarımdışı istihdam verisinin 287 bin ile son 8 ayın en yüksek seviyesini kaydetmesi, Amerikan para politikasına yönelik belirsizliği artırdı.


AA muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, ABD'de istihdam rakamlarının aydan aya farklılık göstermesinin alışılan bir durum olmasına karşın hazirandaki güçlü istihdam artışının mayısta geçici bir "anormallik" yaşandığını göstermesi bakımından...