07 / 05 / 2024

İstiklal Caddesi çalışmaları

İstiklal Caddesi çalışmaları

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.  Çalışmalar 31 Aralık 2017'ye kadar tamamlanacak.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Abdi İpekçi Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarının ilk etabı 20 Haziran'da bitiyor!

İstanbul’un en gözde caddelerinden birisi olan Abdi İpekçi’nin geçtiğimiz Nisan'da başlayan yenileme ve düzenleme çalışmaları, hız kesmeden sürüyor. 

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan ’Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi’, bugün hizmete açılıyor.

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

İstiklal Caddesi’nde yenileme çalışmaları tamamlandı!

İstiklal Caddesi’nde 2016 yılında başlanan altyapı yenileme çalışmaları 2018 yılı itibariyle tamamlandı.Caddenin yeni yüzü ise havadan görüntülendi. 

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar nostaljik tramvaya geldi!

İstiklal Caddesi'nde Ocak 2017'de başlayan yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Yenileme kapsamında yapılan çalışmalar nostaljik tramvaya geldi...

İstiklal Caddesi'nde çalışmalar 31 Aralık'ta bitecek!

Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.  Çalışmalar 31 Aralık 2017'ye kadar tamamlanacak.

İstiklal Caddesi'nde son durum! Çalışmalar havadan görüntülendi!

İstiklal Caddesi'nde yapılan altyapı, çevre düzenlemesi ve nostaljik tramvay raylarını içeren çalışmalar İBB tarafından hız kesmeden devam ediyor. 

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki yenileme çalışmaları tam gaz!

Antalya'nın Şarampol Caddesi'ndeki kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor. Şarampolün yeni yüzüyle Antalya'ya çok şeyler katması planlanıyor.

İstiklal Caddesi çalışmaları Haberi

İstiklal Caddesi çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 13 Ocak 2017 tarihinde başlattığı Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'nde altyapı, çevre düzenleme ve tramvay raylarını yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.  


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  İstiklal Caddesi'nde açık kazıya kökten son verecek altyapı sistemi kurulumu ile tramvay raylarının yenilenmesi amacıyla 13 Ocak'ta başlatılan çalışmalar sürüyor.


İstiklal Caddesi'nde devam eden çalışmalar konusunda vatandaşı bilgilendirmek için İBB tarafından caddeye bilgilendirme panoları yerleştirildi.  Panolarda, çalışmaların 31 Aralık 2017'de tamamlanmasının planlandığı bildirildi. 


İstiklal Caddesi'nde başlatılan çalışmalar kapsamında Nostaljik Tramvay da yenileniyor. Caddeye asılan panolarda, "Bin 870 metrelik Nostaljik Tramvay Hattı'nın alt ve üst yapısını yenileyerek aydınlatma sistemini güçlendireceğiz. İstiklal'in simgesi olan Nostaljik Tramvayı alt ve üst yapısını yenileyerek kullanıma açacağız. Tramvay, en son 1990 yılında yenilenmişti. Raylar yıpranmış,...