28 / 04 / 2024

istiklal caddesi mağaza kiraları

istiklal caddesi mağaza kiraları

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsüne göre, üç alışveriş merkezindeki toplam marka sayısı önceki yıla göre yüzde 3 düşüşle 656 olurken, 67 yeni marka girişi, 95 marka çıkışı gerçekleşti.

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Boyner bu yıl 12 mağaza açacak!

Boyner, 2020 yılında Türkiye'de 12 yeni mağaza açacak. Yılın ilk mağazasını ise İstiklal Caddesi'nde açtı...

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

Gözde caddelerde boş mağaza sayısı artıyor!

Ünlü alışveriş caddelerinde mağazalar tek tek kapanıyor. Bağdat Caddesi’nde geçen yıl dolu olan 77 mağaza bu yıl boş. Dolu mağaza sayısında İstiklal Caddesi’nde 29, Nişantaşı’nda 21 azalma var.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

İstiklal Caddesi'nde dükkanlar kepenk kapatıyor!

İstanbul denilince belki de ilk akla gelen yerler arasında olan tarihi İstiklal Caddesi son dönemlerde kalabalığı veya güzellikleriyle değil, kapanan mağazaları ile gündemde. Birçok mağaza ve iş yerleri insan trafiği, düşen cirolar ve yüksek kiralar nedeniyle ‘caddeyi’ terk ediyor.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

H&M 400 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Türkiye’ye gelmesi uzun yıllar beklenen İsveçli H&M, Bağdat Caddesi’nde dev bir mağaza açarak ‘cadde’ye indi. Markanın CEO’su Karl-Johan Persson, “Geldiğimizden beri Türkiye’de gördüğümüz ilgi bizi mutlu ediyor” dedi.

Hennes & Mauritz'in Bağdat Caddesi mağazası açıldı!

H&M’in İstanbul Bağdat Caddesi’nde açtığı amiral mağazası, şirketin tüm dünyada 10 tane açacağı özel konsept mağazalardan birisi oldu. Mağaza 6 katlı olarak tasarlandı...

İstiklal Caddesi dünyada kiraların en pahalı olduğu ikinci cadde oldu!

İstiklal, Bağdat ve Abdi İpekçi dünyanın en pahalı ilk 10 caddesi arasına girdi. İstiklal Caddesi aynı zamanda mağaza kiralarının en fazla arttığı lokasyon oldu..

İstiklal Caddesi dünyanın en pahalıları arasında!

İstiklal, Bağdat ve Abdi İpekçi caddeleri, dünyanın en pahalı ilk 10 caddesi arasına girdi. İstiklal Caddesi aynı zamanda mağaza kiralarının en fazla arttığı lokasyon oldu.

Flormar mağaza sayısı 451'e yükseldi!

Türkiye'nin yüzde 100 yerli kozmetik markası Flormar, mağazacılıkta vites büyüttü. 40 yılı aşkın süredir ihracat yapan Flormar, İstiklal Caddesi'nde ikinci mağazasını açarak, toplam mağaza sayısını 451'e ulaştırdı.

istiklal caddesi mağaza kiraları Haberi

istiklal caddesi mağaza kiraları

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Avrupa yakasında İstiklal Caddesi ve Rumeli, Teşvikiye, Vali Konağı ve Abdi İpekçi'yi kapsayan Nişantaşı Bölgesi ile Anadolu Yakası’nda Bağdat Caddesi olmak üzere İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen üçüncü 'İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu' yayınlandı. Rapora göre, 2016 Eylül ayı itibariyle toplam perakende stoğu 965 mağazada yaklaşık 195.000 metrekare civarında olan 3 önemli alışveriş caddesinde toplam marka sayısı önceki yıla göre % 3 düşüşle 656 olurken, 67 yeni marka girişi, 95 marka çıkışı gerçekleşti. Aradaki 28 adetlik farkın perakende pazarındaki konsolidasyon eğiliminin devam ettiğini gösterdiği raporda uluslararası marka sayısı 3 yılda 173 adetten 140’a geriledi.


Geçen yılın aynı dönemine göre toplam alanı 18.000 m2 olan 112 mağazayı kapsayan toplam kiralama işlemlerinde...