25 / 07 / 2024

istiklal caddesi yangın

istiklal caddesi yangın

İstiklal Caddesi’ nde patlayan bir trafo, polisi ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Patlamayla birlikte bir iş yerinin elektrik kabloları yanmaya başladı. İş yeri çalışanları gözyaşlarını tutamadı....

Bilecik'te bir alışveriş merkezinde yangın çıktı!

Bilecik'in işlek caddesi olan Atatürk Bulvarı'nda yer alan bir alışveriş merkezinde yangın çıktı...

Aliağa İstiklal Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa istiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

Tokat'ta çöp evde yangın çıktı!

Tokat'ın Niksar ilçesinde "çöp evde" çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde İbrahim Dumruk'a ait ahşap evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Kırıkkale'de yangın çıktı!

Kırıkkale'de yangın çıktı. Kırıkkale Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

Sefaköy'deki fabrikada yangın çıktı!

Sefaköy Tahsin Tekoğlu Caddesi üzerinde bulunan kumaş fabrikasının çatı kısmında, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 23.30'da yangın çıktı. Fabrikadan yükselen alevleri fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Esenyurt'taki takı fabrikasında yangın!

Esenyurt'ta, altın takı imal eden bir fabrikada çıkan yangın sonucu büyük çapta hasar meydana geldi Yangın, İstiklal Mahallesi, Büyük Ayazma Caddesi üzerinde bulunan fabrika binasında saat 20.00 sıralarında başladı.

Kadıköy'de 12 katlı bir binada yangın çıktı!

Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi üzerindeki 12 katlı bir binanın 9'uncu katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle dün saat 05.00 sıralarında yangın çıktı.

Edirne Huzurevi'nde yangın!

Edirne Bahriye Üçok Caddesi üzerinde yaşlıların kaldığı binanın 2. katındaki bir odada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın maddi hasarla atlatıldı. Yemek saati olması faciayı önledi.

Bağcılar'da yangın çıktı!

Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bağcılar'da boş bir binada yangın çıktı!

Evren Mahallesi Bahar Caddesi'nde daha önce tekstil boyama atölyesi olarak kullanılan yaklaşık 3 bin metrekare kapalı alana kurulu boş binanın çatısında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Almanya'da Türklerin yaşadığı bir binada yangın çıktı!

Bonn'un Max Caddesi'ndeki ev ve işyerinde çıkan yangın dün Sabah saat 08.30 sularında polise ihbar edildi. Zemin katında bir marketin bulunduğu binanın girişinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Adıyaman'da bir kafede yangın çıktı!

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi.

Konya'da ev yangını çıktı!

Konya Hüyük ilçesi Çavuş Mahallesi Pınarbaşı Caddesi'ndeki 2 katlı kerpiç evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 2 katlı kerpiç evde çıkan yangında yaşlı adam yaşamını yitirdi.

istiklal caddesi yangın Haberi

istiklal caddesi yangın

Beyoğlu İstiklal Caddesi Galatasaray Meydanı’nda bir giyim mağazasına ait elektrik trafosu patladı. Patlamayla birlikte iş yerindeki elektrik kabloları yanmaya başladı. Gürültülü bir şekilde patlayan trafo korkuya neden oldu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Polis ekipleri patlayan trafonun ve iş yerinin ön tarafına şerit çekti. 


Kabloların yanmasıyla duman altında kalan iş yeri çalışanları gözyaşlarını tutamadı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Önce binanın elektriği kesildi, ardından doğal gaz kaçağı olma ihtimaline karşın İGDAŞ ekipleri çağrıldı. 


Bir süre olay yerinde kalan görevliler gerekli tedbirler alındıktan sonra ayrıldı.


Yurt...