29 / 04 / 2024

İstiklal Tanıtım Merkezi

İstiklal Tanıtım Merkezi

Kurtuluş Savaşı'nın yeniden canlandırılacağı 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da hayata geçiriliyor. İşte yıl sonunda bitecek merkezden fotoğraflar...

TİGEM, Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni kiraya verecek!

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Arap Tayı Tanıtım ve Hippoterapi Merkezi'ni 5 yıllığına kiraya verecek.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Afyonkarahisar 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi açılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'daki "26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi"nin Kurban Bayramı tatili süresinde ziyarete açılması talimatını verdi.

Umut Oran'dan Bodrum İslam Tanıtım Merkezi açıklaması!

Eski CHP milletvekili Umut Oran, Bodrum’a 30 milyon TL yatırımla inşa edilecek İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı Tanıtım Merkezi’nin yapımına başlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sarıkamış Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezinin (Sarıkamış Harekâtı Kafkas Cephesi Tanıtım ve Araştırma Merkezi) inşasına başladı.

Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı 3 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat'ın kente kazandırılan ve Avrupa'nın en görkemli karma projesi olan Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı Cengiz Kavan tarafından 3 Haziran'da toplantı ile yapılacak.

Ankapark'ın tanıtım merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı devam eden dünyanın en büyük temaparkı Ankapark'ın tanıtım merkezinin açılışını yaptı. Ankapark'ta roller coaster ve dönme dolap hizmete giriyor.

Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 raporu tanıtımı 7 Mayıs'ta!

Ülkemizin üyesi olduğu Merkezi Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da bulunan Avrupa Çevre Ajansı (AÇA) tarafından hazırlanan ‘Avrupa’da çevre–durum ve genel görünüm 2015 (SOER 2015) Raporu’nun Ülkemizdeki tanıtımı 7 Mayıs'ta yapılacak.

Sakarya Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı 20 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenecek olan Şehir Kimliği Çalıştayı tanıtım toplantısı; 20 Mart 2015 saat 14.00’te, Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Tanıtım Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 40 bin TL sermaye ile, Asya Aksoy Müdürlüğü'nde, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarını hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde saat 11:00'da yapılacak.

İstiklal Tanıtım Merkezi Haberi

İstiklal Tanıtım Merkezi

İstiklal Tanıtım Merkezi giriş kat görünüşü 


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’da inşa edilen ve yılsonunda tamamlanacak “İstiklal Tanıtım Merkezi” ile İstiklal Harbi ve Cumhuriyetimizin kuruluşu adeta yeniden canlandırılacak.



Temelini Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu atmıştı


Afyonkarahisar’da 26 Ağustos Tabiat Parkı içerisine inşa edilen, Büyük Taarruz ve Kurtuluş Savaşı’nın bütün gerçekliği ile anlatılmasını ve o günkü şartların çok daha iyi anlaşılmasını sağlayacak olan 26 Ağustos İstiklal Tanıtım Merkezi’nin temelini 18 Temmuz 2014 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu atmıştı.


Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatı ve takipleri ile 2011 yılında planlama ve hazırlık çalışmalarına başlanan İstiklal Tanıtım Merkezi ile milli mücadele dönemi panoramik sunum tekniği ile ziyaretçilere...