05 / 05 / 2024

İstinye arazisi en yüksek teklifi kim verdi

İstinye arazisi en yüksek teklifi kim verdi

Sarıyer İstinye'deki toplam 158 bin 497 metrekarelik gayrimenkulün özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 1 milyar 5 milyon 552 bin lira ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ verdi...

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Bill Gates, ABD'nin en büyük toprak sahibi oldu!

Microsoft’un kurucusu ve milyarder Bill Gates, toplamı 1 milyon kilometrekareye yaklaşan tarım arazileriyle birlikte ABD'deki en büyük tarım arazisi sahibi oldu.

20.5 milyon metrekarelik hazine arazisi kiralandı!

2019 ve 2020'nin Ocak-Temmuz döneminde 20,5 milyon metrekare Hazine arazisi kiralandı. En çok taşınmaz 5,4 milyon metrekare ile Balıkesir'de kiralandı...

Kanal İstanbul güzergâhında en büyük araziler 3 Arap şirketine ait!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul proje güzergâhında arazi hareketliliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “2011’den bu yana arsa hareketi tam 30 milyon metrekareyi bulmuştur. Bölgede en büyük arazisi olan ilk 3 şirket de Arap şirketi.” dedi.

Çatalca'nın en değerli arazisi 149 milyon TL'ye satılıyor!

Çatalca'nın en değerli arazisi Muratbey Ticari Gümrüklü Deposu'nda bulunan 78 bin 500 metrekarelik arsa 149 milyon TL'ye satılıyor.

Bodrum Halikarnas Disko'nun arazisi satışa çıkarıldı!

38 yıldır eğlence sektöründe hizmet veren, dünyanın farklı yerlerinden birçok ünlüyü ağırlayan Halikarnas Disko’ geçen yıl yıkılmıştı. Yıkılan Halikarnas Disko’nun arazisi satışa sunuldu. Aktaş ver Gölcüklü ailelerine ait olan arsa, 35 milyon dolara satışa çıkarılacak....

FSM Eğitim ve Araştırma Hastanesi arazisi doğal SİT alanı ilan edildi!

Bir dönem Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı arasında gidip gelen, geçtiğimiz senelerde ise üzerinde yer alan hastanenin taşınacağına yönelik tartışmalara konu olan Ataşehir'deki İstanbul’un en değerli arazisi doğal SİT alanı ilan edildi.

Gaziantep'in en değerli arsası Maher'e satıldı!

Gaziantep'in en değerli arazisi Maher Holding isimli bir şirkete satıldı. Deprem toplanma merkezi olan arazide inşaat yapılmasına karşı çıkılıyor.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Uzel Makine'nin arazisi 446 milyon TL'ye icradan satışta!

Bir dönem Türkiye’nin en köklü sanayi şirketleri arasında yer alan Uzel Makine’nin Topçular'da bulunan 97 dönümlük arazisi ve fabrika binası icradan satışa çıkarıldı. 

İstinye arazisi en yüksek teklifi kim verdi Haberi

İstinye arazisi en yüksek teklifi kim verdi

Özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi, 1 milyar 5 milyon 552 bin lira ile Emlak Konut GYO verdi. Sarıyer İstinye'deki toplam 158 bin 497 metrekarelik gayrimenkulün özelleştirme ihalesinde en yüksek teklifi 1 milyar 5 milyon 552 bin lira ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ verdi. 


Özelleştirme İdaresi Başkanlığında yapılan ihalenin elemeli turunda, en düşük teklifi vererek elenen Tahincioğlu Gayrimenkul oldu. Daha soma açık artırma görüşmelerine geçilen ihalede, başlangıç tutarı 980 milyon 552 bin lira, artırma aralığı ise 25 milyon lira olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO AŞ, fiyatı, 25 milyon lira artırdı ve teklifini 1 milyar 5 milyon 552 bin liraya yükseltti. DAP Yapı ise sıra kendine geldiğinde artırım gerçekleştirmedi. Böylece ihalede en yüksek teklifi, 1 milyar 5 milyon 552 bin...