02 / 05 / 2024

İstinye Borsa binası

İstinye Borsa binası

1995 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, İstinye'deki 27 bin 500 metrekare kapalı alanı olan yeni binasına taşınmış. 60 milyon dolara mal olan binanın açılışını Başbakan Tansu Çiller yapmış.

Kuyumcukent Gayrimenkul Bahçelievler'deki binası için tapusunu aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası binasının tapusunu aldığı açıkladı.

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Kuyumcukent, Borsa İstanbul binası geçici kabul tutanağını tebliğ etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa İstanbul A.Ş. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası'na ait geçici kabul tutanağını tebliğ etti.

Borsa İstanbul'un Bahçelievler’deki binası Avrupa'dan ödüle döndü!

İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın binası, International Property Awards’ın Avrupa ayağı European Property Awards’da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) ‘En İyi Ofis Mimarisi’ dalında ödül aldı.

Borsa İstanbul'un Bahçelievler’deki binası Avrupa'dan ödül aldı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın Bahçelievler’deki binası, en iyi ofis mimarisi dalında Avrupa'dan ödül aldı.

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

2003 yılında ABD, Tepebaşı'ndaki konsolosluk binasını kiraya verecekmiş!

2003 yılında İstinye'de yeni yaptırdığı konsolosluk binasına taşınmaya hazırlanan ABD, Tepebaşı'ndaki tarihi Başkonsolosluk binasını kiraya verecekmiş. ABD, tarihi binayı ya satacak ya da kiraya verecekmiş.

1998 yılında İstinye'de 50.000 dolara daire!

1998 yılında İstinye'de, Borsa binasının karşısında bulunan 120 metrekare büyüklüğündeki normal daireler 50 bin dolara (682 adet altın parası), dubleks daireler ise 65 bin dolara satılacakmış.

1995 yılında Borsa İstinye'deki yeni binasına taşınmış!

1995 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası, İstinye'deki 27 bin 500 metrekare kapalı alanı olan yeni binasına taşınmış. 60 milyon dolara mal olan binanın açılışını Başbakan Tansu Çiller yapmış.

1939 yılında Eminönü'nde Balıkhane'nin bulunduğu yere borsa binası yapılacakmış!

1939 yılında başlayan İstanbul imar planında Eminönü'ne büyük bir meydan açılacakmış. Bu planda Eminönü'nde yer alan Balıkhane'nin yerine büyük bir Ticaret ve Zahire Borsası binası yapılacakmış.

KUYAŞ, Borsa İstanbul'un maden ve taş piyasasının binasını inşa edecek!

İki kurum arasında Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" imzalandı. Söz konusu bina, Yenibosna'da KUYAŞ'a ait arsa üzerinde inşa edilecek...

Borsa İstanbul, Kuyumcukent ile sözleşme imzaladı!

Borsa İstanbul AŞ ile Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ arasında " Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi " imzalandı.

Borsa İstanbul, 34 milyon liralık binasını SPK’ya bağışladı!

Borsa İstanbul, Ankara’da sahip olduğu 34 milyon liralık binasını SPK’ya bağışladı. SPK, bu sayede tarihinin en büyük bağış geliri rakamına ulaştı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) geçtiğimiz yıl kurul tarihinin en yüksek bağışını aldı.

İstinye Borsa binası Haberi

İstinye Borsa binası



Kapalı alanı 27.500 m2 olan yeni binaya 60 milyon dolar harcandı. Modern binada yüzme havuzu, tenis kortu, restaurant, pastane, banka şubeleri, bar, voleybol ve basketbol sahaları, kuru temizleme otopark, seyahat acentası ile alışveriş merkezi bulunuyor.


Borsa yeni binasında 


Borsa'nın İstinye'deki binası hizmete açan Başbakan Tansu Çiller küçük, orta ve büyük işletmeleri borsaya davet etti. Çiller, ''PTT'nin T'si burada satılacak'' dedi.


    Uzun yıllar Tophane'de hizmet veren İstanbul Menkul Kıymetler Borsası dün, İstinye'deki modern binasına taşındı. Borsanın İstinye'deki yeni binası Başbakan Tansu Çiller ile İMKB Başkanı Tuncay Artun tarafından hizmete açıldı. Çiller, yaptığı konuşmasında küçük, orta ve büyük işletmeleri borsaya davet...