23 / 07 / 2024

İstinye Nidapark projesi

İstinye Nidapark projesi

Nidapark İstinye projesi toplamda 136 adet daireden meydana geliyor. İstinye Nidapark telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz imkanı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı Büyükada ve Nidakule Küçükyalı projelerinde 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz fırsatı sunuluyor...

Nidapark İstinye 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Nidapark Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesi için ÇED süreci başladı...

Nidapark İstinye 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark İstinye projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark İstinye 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Nidapark İstinye projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Peki Sarıyer Nidapark İstinye ev fiyatları ne kadar?

İzmir İstinye Park Eylül 2019'da hizmete açılacak!

Doğuş Holding'in İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği İzmir İstinye Park projesi 2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak.

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat!

Tahincioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Nidapark İstinye projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Nidapark İstinye 3 etap şeklinde dizayn ediliyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi üç etap olarak hayata geçirildi. Projede konut teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi!

3 etap şeklinde planlanan Nidapark İstinye projesi 538 apart üniteden meydana geliyor. İşte Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi...

İstinye Nidapark projesi Haberi

İstinye Nidapark projesi

Arsa alanı 15 bin 525 metrekare olan Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 


Konum olarak İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yer alan proje 136 daireden oluşuyor. Nidapark İstinye projesi Büyükdere Caddesi İstinye bağlantısı ve Sahil Yolu üzerinde yükseliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nidapark İstinye projesinde inşaat alanı 64 bin 29 metrekare olarak belirtiliyor. 


Oda servisi, çamaşır yıkama odası, kütüphane, lobi, yönetim odası, lokanta gibi sosyal alanlara sahip projede teslimlerin 2019 yılında yapılması öngörülüyor. 





İstinye Nidapark telefon numarası !

Tahincioğlu Gayrimenkul telefon numarası: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/

Ezgi...