02 / 05 / 2024

ıstıranca sincap evler

ıstıranca sincap evler

Ünal inşaat tarafından Tekirdağ'a bağlı Istranca'da yapımına başlanan 'Sincap Evler' projesinin birinci etabında anahtar teslimler 15 Eylül'de başlıyor.

Batmanlı köylüler için villa evler inşa ediliyor!

Batman Merkez ilçesi Çayüstü köyünde Ilısu Barajı altında kalacak olan mağaralarda yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için villa tipi evler inşa ediliyor. 

Büyük evler ekolojik bilançoyu altüst ediyor!

Zenginler dar gelirlilerden çok daha fazla enerji ve doğal kaynak tüketiyor. Bir araştırmaya göre büyük evler, otomobil seyahatleri ve uçak yolculukları ekolojik bilançoyu altüst ediyor.

2005 yılında Selvice Evler satışa sunulmuş!

2005 yılında Sur Yapı tarafından Tepeüstü'nde inşa edilecek olan Selvice Evler satışa sunulmuş. 100 metrekareden 170 metrekareye kadar değişen büyüklükte evlerin bulunduğu sitedeki daireler 72 aya kadar varan vadelerle satılıyormuş.

İşte dünyanın olağanüstü 5 evi!

Dünyaca ünlü mimarlık ve dekorasyon dergisi Architectural Digest, dünyanın en olağanüstü 5 evini sıraladı. İşte o evler!

1995 yılında Hisar'daki tarihi evler yok oluyormuş!

1995 yılında İstanbul'un tarihi semtlerinden Hisarüstü'ndeki Türk evleri yok oluyormuş. Ev sahiplerinin evleri restore edecek güçleri olmadığından yıkılmaya yüz tutan tarihi evler restore edileceği günü bekliyormuş.

Ege Boyu'nda hemen teslim evler 80 ay vade ile!

Ege Boyu'nda hemen teslim evler 80 ay vade ile satılıyor. 17 katlı 7 blok halinde hayata geçirilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Gaziantep Şehreküstü'deki virane evler restore edilerek yenilendi!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, ilçenin eski semtlerinden olan Şehreküstü'deki virane evleri restore ederek muhteşem bir tarihi dokuya kavuşturdu. Sokak sağlıklaştırma ve cephe yenileme çalışmaları eski Antep'i canlandırdı.

Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Skyland İstanbul Teras Evler fiyatları ne kadar sorusuna 445 bin 410 TL'den başlıyor cevabı veriliyor...

Skyland İstanbul'da 2. Etap Teras Evler lansman fiyatlarıyla satışta!

Skyland İstanbul'da 2. Etap Teras Evler lansman fiyatlarıyla satışta. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Skyland İstanbul Teras Evler projesi!

Skyland İstanbul Teras Evler projesi satışları lansmana özel fiyatlarla başladı. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Skyland İstanbul'da 2.etap Teras Evler 13 Ekim'de satışta!

Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Skyland İstanbul projesinin 2.etabı olan Teras Evler 13 Ekim tarihinde satışa sunuluyor...

Üstü açılıp kapanabilen Safa Camii yoğun ilgi görüyor!

Nilüfer ilçesi Beşevler'de bulunan Safa Cami'nin üstü açılıp kapanıyor. Kubbesi açılıp kapanan cami teravih namazını kılmak isteyenlerle dolup taşıyor. Ferah bir ortamda namaz kılan vatandaşlar Cami Dernek yöneticilerine teşekkür ediyor.

Rings İstanbul'da dubleks evler yüzde 20 indirimli!

Rings İstanbul, villa konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere ‘Alt katı sizden, üst katı bizden’ sloganıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul'da dubleks evler yüzde 20 indirimli olarak satılıyor.

ıstıranca sincap evler Haberi

ıstıranca sincap evler


 Nar Grup şirketlerinden Ünal Emlak Danışmanlık ve Yapı Şirketi, düzenleceği şenlikle Eylül-Ekim döneminde tamamlanacak evlerin anahtarlarını maliklerine verecek. 2007 teslimlerinin 59 bin 900 Euro'dan başladığı proje, Istranca'da 300 bin metrekarelik bir arazi üzerinde 320 adet ahşap kır evinden ve sosyal alanlardan oluşuyor. Türkiye'de kurgusu bir ilk olan bu projede çocuk parkları, gezi yolları, geniş yeşil alanları, çocuk çiftlik evi, kır kahveleri, restoran, sanat ve hobi evi, doğal gölet yanı sıra yüzme, fitness, yoga, spa ve sauna, binicilik gibi birçok spor aktiviteleri sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Konutlar şömine ile ısıtılırken, dışardan yapılan yalıtım sayesinde de sıcak bir ortam sağlanıyor. Sincap Evler Istranca'da sakinlerin kendi üretim yapabilecekleri organik tarım bahçeleri...