03 / 05 / 2024

istiyorum ki herkes ev sahibi olsun

istiyorum ki herkes ev sahibi olsun

Kentsel dönüşüme önem verdiklerini belirten Başkan Sekmen, "Evine ekmek götürmekte zorlanan maddi durumdan yoksun hemşerilerimin ev sahibi olması benim en büyük temenni ve hedefimdir" dedi.

Deprem uzmanından İstanbul için tüyleri diken diken eden sözler: 1 milyona yakın kişi ölümle burun buruna

Deprem uzmanlarından İstanbul için yapılan açıklamalar korkutmaya devam ederken bu sefer gelen açıklama herkes şoke etti.  Prof. Dr. Naci Görür, 1 milyona yakın kişinin ölümle burun buruna olduğunu söyledi.

Carrefour öyle bir indirim yaptı ki herkes internete hücum etti! Bu telefon Carrefour'da yüzde 25 indirimde

Carrefour, ekonomik şartları baz alarak indirim yaptığı fiyat performans telefonlardan ''Reeder S19 Max'' modeline, CarrefourSA kart'a özel yüzde 25 indirim yaptı. İşte merak edilen detaylar ve Reeder S19 Max'in özellikleri.

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan servetini ikiye katlayacak! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, buna yatırım yapanların servetlerini katlayacağını söyledi. Herkes bunu konuşacak...

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Binlerce kişiye iş olanağı sunuyor!

Yüzbinlerce kişiyi istihdam kapılarına yönlendiren ve iş sahibi yapan İŞKUR, yeniden harekete geçti ve 137 bin kişiyi daha işe yerleştirmek için ilan verdi. ilanın detaylarını öğrenmek isteyen herkes internet sayfasına yönlendi.

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Kredi kart sahiplerine müjdeli haber! Yüksek mahkeme öyle bir karar verdi ki, herkes yararlanacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen kredi kart aidatlarının iadesi konusunda bu defa çok önemli bir gelişme yaşandı. Davaya bakan yüksek mahkeme kart sahipleri lehine karar verdi. Kart aidatınızı almak için ne yapacaksınız? Hemen bakın!

18 yaşını dolduran herkes bekçi olabilir! Üstelik KPSS şartı olmadan bekçi alımı!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, personel alımları kapsamında erkek ve kadın bekçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 202 kişiye iş imkanı sunulacak. İlan detaylarında adaylarda aranan şartlar da belirtildi. 18 yaşından büyük herkes için bekçi olma şansı ile ilgili merak edilen deta

Ekonomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe olacak! Dolar o tarihte düşebilir!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki dolar yatırımcıları ters köşe olacak. Dolar o tarihte düşebilir!

Belediye memur alımı resmen başladı! KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın

Son zamanlarda belediye memur alımları ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca kişi memur alımlarını yakından takip ederken o belediyeden resmen açıklama geldi. KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın!

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Uzman isim dolar için öyle bir fiyat verdi ki herkes dolar almaya koştu! Doları olanlar sevinçten çılgına döndü!

Haftanın son iş günü olan cuma gününde 19 lira sınırını aşan dolar kuru, gün sonunda gerileyerek 18,97 lira seviyelerine kadar düşmüştü. Piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren Ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları uyardı.

Sağlık Bakanlığı 12.700 kişi alım yapacak! Atama için herkes bu tarihi bekliyor!

Sağlık Bakanlığı 12.700 kişinin ataması o tarihi işaret etti! Herkesin merakla beklediği o tarih ne? Ayrıntılar haberimizde...

istiyorum ki herkes ev sahibi olsun Haberi

istiyorum ki herkes ev sahibi olsun

Başkan Mehmet Sekmen, ekonomik zorluklar içerisinde hayatını idame ettiren vatandaşları ev sahibi yaptıklarını ifade ederek, "İstiyorum ki herkes ev sahibi olsun. Evine ekmek götürmekte zorlanan maddi durumdan yoksun hemşerilerimin ev sahibi olması benim en büyük temenni ve hedefimdir. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi. 


Şehrin en eski mahallesi Veyis Efendi'de kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını anlatan Sekmen, şunları söyledi: Burada bahçesi, sosyal donatı alanları, parkı, çevre ihata duvarları, otoparkı kısacası her şeyi içinde olan pırıl pırıl yeni konutlar yapacağız. Gölbaşı, Veyis Efendi, Hasan-i Basri, Yıldızkent ve daha birçok yerde belediyemiz şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başlattı. 


TOKİ şuanda malumunuz Eski Hayvan Pazarı Kazım Yurdalan Mahallesinde 2 bin konut yapıyor. Şuanda 600e yakın dairenin kaba inşaatı bitti. Yeni bir 600 konut geliyor, arkasından da...