04 / 05 / 2024

İstmarina AVM murat boz konseri

İstmarina AVM murat boz konseri

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Şilan Makal ve İlayda Aydın ev bakıyor!

Kartal İstMarina AVM'de görüntülenen ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın ev baktıklarını söyledi.

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Bosfor İstanbul Avm Yönetim Ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

Van Park AVM açılış için gün sayıyor!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM'yi inceledi.

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

İstmarina AVM'de Murat Boz coşkusu!

Moda, eğlence ve lezzetin Adalar manzarası eşliğinde sunulduğu İstMarina, dün akşam Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz’u ağırladı..

Murat Boz, 20 Nisan'da İstmarina AVM'de!

Kartal’da denize nazır konumuyla kapalı alan konforunu ve açık alan ferahlığını aynı anda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi, 20 Nisan Cuma günü Türk pop müziğinin güçlü sesi Murat Boz’u ağırlayacak.

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

İstmarina AVM 28 Mart 2018 tarihinde açıldı. İstmarina AVM'ye konser için Murat Boz geliyor. Peki İstmarina AVM nerede? Nasıl gidilir?

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

İstmarina AVM murat boz konseri Haberi

İstmarina AVM murat boz konseri

Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, açılış konserleri kapsamında Murat Boz’u ağırladı. Murat Boz’u izlemeye gelen on binlerce hayranı şarkılara coşkuyla eşlik etti. 

Konser öncesi heyecanını paylaşan Murat Boz, “Kartal’da Adalar manzaralı böyle güzel bir alışveriş merkezinde sevenlerimle bir araya geleceğim için çok heyecanlıyım. Sahneye çıkmak için sabırsızlanıyorum. Miami dönüşü ayağımın tozuyla İstMarina Alışveriş Merkezi’ne geldim. Bu özel projenin açılışında olmamızı sağlayan İstMarina Alışveriş Merkezi yatırımcısı DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Murat Boz, yeni albümünün repertuar aşamasında olduğunu söyleyerek “Son dönemde albüm çalışmalarımız hız kazandı. Albüm sürecinde çok titiz davranıyorum. Yeni albümde çok değerli isimlerle çalışıyorum. Albüm çıkış tarihi henüz...