03 / 05 / 2024

İstmarina DAP Kartal harita

İstmarina DAP Kartal harita

1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan İstmarina Kartal ev fiyatları 305 bin TL'den başlayıp, 4 milyon 345 bin TL'ye kadar yükseliyor...

İstmarina Kartal güncel konut fiyatları 2017!

"Hemen teslim, hemen taşın" sloganıyla basına tanıtılan İstmarina projesi Kartal İstmarina Rezidans projesi 32-39 katlı beş blok şeklinde yükseliyor.

Dap Kartal Teras Kule Evleri ödeme!

Teras Kule Evleri, İstanbul Kartal'da E-5 otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Dap Yapı imzası ile yükselen proje 360 daireli olarak planlandı.

İstmarina Evleri satış fiyatları!

İstmarina Evleri Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı İstmarina projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi!

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Kartal'da dairelerin metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

İstmarina Dap Yapı Mayıs 2016 kampanyası!

İstmarina Dap Yapı Mayıs 2016 kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. İstanbul Kartal'da yükselen İstmarina projesinde teslimler 2017 sonunda başlıyor...

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları!

İstmarina Dap Yapı kampanya fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Mayıs ayına özel yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapıldığı İstmarina projesinde teslimler Aralık 2017'de yapılıyor...

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

Ekim ayı gelir şampiyonu Dap Yapı!

Gayrimenkul sektöründe değişik projelere imza atan DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 19 bağımsız bölüm satışından 164 milyon 324 bin 827 lira gelir ederek ekim ayının hasılat birincisi oldu.

DAP Yapı en çok satışını İstmarina ile yaptı!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı"satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre, DAP Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina, Ekim ayının şampiyonu oldu.

Kartal İstmarina satış ofisi telefon!

Toplam 1.424 adet dairenin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükseliyor. Kartal İstmarina satış ofisi telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

İstmarina Kartal fiyatları!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede 1.424 adet daire yer alıyor. İstmarina Kartal fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

İstmarina DAP Kartal harita Haberi

İstmarina DAP Kartal harita

Ödemelerde banka kredisi kullanılan İstmarina Kartal ev fiyatları kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 305 bin TL olarak belirlendi. Proje, 31 ila 38 katlı 5 bloktan oluşuyor.


Otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana gelen DAP İstmarina Kartal, 62 bin 75 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlanıyor. 


Dünyanın en iyi karma yaşam projesi olma özelliğine sahip İstmarina Kartal ev fiyatları maksimum 4 milyon 345 bin olarak belirlendi. Projede daireler 36 metrekare ile 456 metrekare arasında alanlara sahip. 



İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde, DAP Yapı tarafından hayata geçirilen İstmarina projesi, 1,476 adet daireden oluşuyor. Projede teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. 


İstmarina Kartal ev fiyatları!

Stüdyo daireler 305 bin TL’den,

1 oda 1 salon daireler 500 bin TL’den,

2 oda 1 salon daireler 767 bin...