05 / 05 / 2024

İstMarina dubaai

İstMarina dubaai

DAP Yapı, İstanbul’un Kartal sahilinde gerçekleştirdiği “ Dünyanın en iyi karma projesi ” İSTMarina ile katıldığı Dubai Cityscape Global 2014 Fuarı’nda, Körfez Bölgesi yatırımcıları ile buluştu.

İstmarina projesi dünyanın en iyi projesi oldu!

İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi...

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi!

İstmarina Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçildi. İstMarina, Dünya’nın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “International Property Awards”da, “2014-2015 Yapı Geliştirme” kategorisinde “Dünya’nın En İyi Projesi” seçildi.

DAP Yapı İstmarina Kartal adres!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İstmarina Kartal projesinde 30 ay vade farksız ya da banka kredisi ile 120 ay vadelendirme imkanı bulunuyor...

Dap Yapı 700 milyon TL yatırımla 3 yeni proje yapacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

İstmarina Evleri nerede?

1.424 daireden oluşan İstmarina Evleri 5 blok ile yükseliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projenin teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak planlanıyor. Peki İstmarina Evleri nerede?

Dap Holding 2015'te 3 yeni proje yapacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

Dap Yapı' nın yeni projeleri petek ve adam figürlerine benzeyecek!

Kartal'da İstMarina projesini hayata geçiren Dap Yapı, projenin çevresinin de gelişimi için 30 milyon liralık yatırım yaparken, yeni projelere de odaklanıyor. Dap Yapı, yeni projelerinde petek ve adam figürlerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Dap Vadisi’nin yüzde 80’i satıldı!

İstMarina projesinin bulunduğu Kartal sahil hattının yol ve alt yapısına 30 milyon lira harcayan Dap Yapı, yeni yıla Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projeyle giriyor

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

Dap Yapı 2015'te 3 yeni projeye başlayacak!

Dap Yapı Kartal'da yer alan 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinden sonra Dragos Adam Kule, Taksim Petek gibi 700 milyon liralık 3 yeni projesini hayata geçiriyor.

DAP Yapı 2015'te 700 milyon TL'lik 3 projeye başlayacak!

Kartal'da 1460 konutluk 'İstMarina' projesine devam eden Dap Yapı, vaadedilen işler dışında, bölgeye 2 adet 30 milyon TL'lik köprü yapıyor. Şirketin sürpriz projesi ise Dragos'ta hayata geçecek 'Adam Kule'.

Dap Yapı Maslak'ta projeye başlayacak!

Dap Yapı, toplam 1453 konuttan oluşan İstMarina projesinde 1036 konutun satışını tamamladı. Firma, 2 milyar lira ciro beklenen projenin de bulunduğu alan için Kartal sahil yolunda alt yapı düzenlemeleri yapıyor...

DAP Yapı İstmarina projesi için 2 tane köprü inşa ediyor!

Bugüne kadar Kartal'da 4 proje hayata geçiren Dap Yapı, toplam 30 milyon lirayı elektrikten köprü ve kavşak inşaatına kadar bölgenin altyapısına yatırdı. Firma, İstMarina'ya 2 tane köprü yapıyor...

İstMarina dubaai Haberi

İstMarina dubaai

Dubai’de 21-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Cityscape Global 2014 Fuarı’nda, DAP Yapı’nın, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile İstanbul’un Anadolu yakasında bulunan İstMarina projesi tanıtıldı. İstanbul’da, Boğaz hattından sonra gözde bir yerleşim bölgesi haline gelen Kartal sahilinde “dünyanın en iyi karma projesi” olarak adlandırılan İstMarina, özellikle “Körfez Bölgesi” yatırımcılarından ve basın mensuplarından büyük ilgi gördü.


İstanbul’da farklı mimari ve kazançlı projelere imza atan DAP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ilk kez katıldıkları Cityscape Fuarı ile ilgili olarak şunları söyledi:


“DAP Yapı olarak ilk defa ülke sınırlarımızın dışında, Orta Doğu’nun kalbinin attığı Dubai’de sizlerle birlikteyiz. ‘Dünyanın en iyi karma projesi’ diye adlandırdığımız İstMarina’yı bu önemli platformda uluslararası boyuta taşırken sizlerle birlikte olmaktan onur duyuyoruz. Yıllar önce Dubai’ye ilk ziyaretimde,...