02 / 05 / 2024

İstmarina Evleri

İstmarina Evleri

DAP Yapı'nın, Kartal'da hayata geçirdiği Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina'nın sınırlı sayıda kalan daireleri için bahar kampanyasına imza atıyor.

İstmarina Dap Yapı satılık daire!

İstmarina Dap Yapı satılık daire tipleri stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde dizayn edildi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin Ağustos 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor.

İstmarina Evleri nerede?

1.424 daireden oluşan İstmarina Evleri 5 blok ile yükseliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projenin teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak planlanıyor. Peki İstmarina Evleri nerede?

İstmarina'da 100 bin TL'ye varan indirimler!

İstmarina'da 100 bin TL'ye varan indirimler yapılıyor. Dairelerin 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 5 blok olarak Kartal'da inşa ediliyor. Projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

İstmarina'da kaçırılmaz fırsat!

İstmarina projesinde daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede firma bünyesinde vade farksız ödemeler yapılabiliyor. İşte İstmarina'da kaçırılmaz fırsat...

İstmarina Residence iletişim!

Satış süreci devam eden İstmarina projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. İstmarina Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor

DAP Yapı İstmarina fiyatlar 2017!

Toplam 1.611 birimden meydana gelen İstmarina Evleri 5 blok şeklinde yükseliyor. İstmarina Evleri'nde 3 bin 650 bin TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. İşte DAP Yapı İstmarina fiyatlar 2017...

İstmarina Evleri'nde 20 yıl vade kampanyası!

İstanbul'un Anadolu yakası Kartal Sahili'nde DAP Yapı tarafından inşa edilen İstmarina projesi ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. İşte, İstmarina Evleri'nde 20 yıl vade kampanyası detayları...

Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde yükselen Dap Yapı İstmarina projesinde 1.423 daire ve 100 ticari birim bulunuyor.İşte Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri..

İstmarina Evleri satış fiyatları!

İstmarina Evleri Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Dap Yapı İstmarina projesi 2017'nin sonunda teslim edilecek...

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi!

İstmarina Evleri Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Kartal'da dairelerin metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Dap Yapı İstmarina teslim tarihi!

62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kartal İstmarina Evleri Dap Yapı imzası taşıyor. İstmarina teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi.

Kartal İstmarina Evleri!

Kartal İstmarina Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dap Yapı İstmarina daire fiyatları ne kadar?

Toplam 1.463 adet konuttan meydana gelen Dap Yapı İstmarina Evleri'nde yüzde 25 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Dap yapı İstmarina daire fiyatları ne kadar?

İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen İstmarina Evleri 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki İstmarina Dap Yapı Evleri nerede?

Kartal İstmarina satış ofisi iletişim!

Kartal İstmarina satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstmarina Evleri projesinde yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Dap Yapı İstmarina Kartal daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Kartal'da hayata geçirilen Dap Yapı İstmarina Evleri toplamda 1.424 adet daireden meydana geliyor. İşte Dap Yapı İstmarina Kartal daire fiyatları...

İstmarina Evleri nerede?

1.424 daireden oluşan İstmarina Evleri 5 blok ile yükseliyor. Dap Yapı imzası taşıyan projenin teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak planlanıyor. Peki İstmarina Evleri nerede?

Dap İSTMarina 2. kısım!

DAP Yapı İSTMarina 2. kısım satışları devam ediyor. DAP Yapı imzası ile hayata geçirilen Dap İSTMarina Evleri 1.424 adet daireden oluşuyor. Teslim tarihi Ağustos 2016 olarak belirleniyor.

İstmarina Evleri Haberi

İstmarina Evleri

İstMarina Bahar Kampanyası'nda faizin tamamı DAP Yapı tarafından ödeniyor. DAP Yapı'nın, İstanbul Kartal'da geliştirdiği İstMarina, 'Dünya'nın En İyi Yapı Geliştirme Projesi' ödülünün ardmdan 2014'ün en çok satış yapan projesi olmuştu. 



"PAYLAŞIYORUZ" 

DAP Holding Yönetim Kumlu Başkam Ziya Yümaz, "Avrupa'dan aldığımız 15 ödülden sonra Dubai'de aldığımız Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme ödülü ile ülkemize değer kattık. Bu gururu müşterilerimizle de paylaşmak istedik" diye...